knk link kırık ?
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

Özelden atıyorum knkknk link kırık ?
Kesinlikle. Neyin ne zaman nasıl geleceğini bilmediğin şehirdense gerek havası gerek terapi gibi olan sesleriyle doğa mükemmel bir yaşam yeridirTabi ki de doğada yaşamak zorunda değiliz fakat arada bir kamp a gidersek hem ruhumuz için hemde psikolojimiz için faydası büyük büyük ölçüde olacaktır o ağaçların yaydığı o2 yi yakından alabilmek, her neyse umarım bir gün kampa giderim![]()
🤣 Henüz değilim kardeşimAbi sen Tarzan mısın?![]()
.Merhaba dostlar bugün sizlerle ilkel beceriler el kitabını paylaşacağım yarın bir gün diyelim ki (göktaşı düştü vs.) teknoloji devri bitti o zaman ne yapacağımız hususunda en azından temel bilgilere sahip olmanıza yarayacak el kitabıdır ve alıntıdır. Yanlış hatırlamıyorsam bunu da bir mega arşivinden bulmuştumBen okurken zevk aldım. Şimdiden iyi okumalar ^^ (20 coindir)
Bazı örnek kısımlar;
Ekli dosyayı görüntüle 13983
Ekli dosyayı görüntüle 13984
Ekli dosyayı görüntüle 13985
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
gelmedikiÖzelden attım hocam
geldi geldi simdi gordum tesekkurlerÖzelden attım hocam
Ne demek ben teşekkür ederimgeldi geldi simdi gordum tesekkurler![]()
tyMerhaba dostlar bugün sizlerle ilkel beceriler el kitabını paylaşacağım yarın bir gün diyelim ki (göktaşı düştü vs.) teknoloji devri bitti o zaman ne yapacağımız hususunda en azından temel bilgilere sahip olmanıza yarayacak el kitabıdır ve alıntıdır. Yanlış hatırlamıyorsam bunu da bir mega arşivinden bulmuştumBen okurken zevk aldım. Şimdiden iyi okumalar ^^ (5 coindir)
Bazı örnek kısımlar;
merak ettim :dMerhaba dostlar bugün sizlerle ilkel beceriler el kitabını paylaşacağım yarın bir gün diyelim ki (göktaşı düştü vs.) teknoloji devri bitti o zaman ne yapacağımız hususunda en azından temel bilgilere sahip olmanıza yarayacak el kitabıdır ve alıntıdır. Yanlış hatırlamıyorsam bunu da bir mega arşivinden bulmuştumBen okurken zevk aldım. Şimdiden iyi okumalar ^^ (5 coindir)
Bazı örnek kısımlar;
Teşekkürler.Merhaba dostlar bugün sizlerle ilkel beceriler el kitabını paylaşacağım yarın bir gün diyelim ki (göktaşı düştü vs.) teknoloji devri bitti o zaman ne yapacağımız hususunda en azından temel bilgilere sahip olmanıza yarayacak el kitabıdır ve alıntıdır. Yanlış hatırlamıyorsam bunu da bir mega arşivinden bulmuştumBen okurken zevk aldım. Şimdiden iyi okumalar ^^ (5 coindir)
Bazı örnek kısımlar;
ooooMerhaba dostlar bugün sizlerle ilkel beceriler el kitabını paylaşacağım yarın bir gün diyelim ki (göktaşı düştü vs.) teknoloji devri bitti o zaman ne yapacağımız hususunda en azından temel bilgilere sahip olmanıza yarayacak el kitabıdır ve alıntıdır. Yanlış hatırlamıyorsam bunu da bir mega arşivinden bulmuştumBen okurken zevk aldım. Şimdiden iyi okumalar ^^ (5 coindir)
Bazı örnek kısımlar;
Merhaba dostlar bugün sizlerle ilkel beceriler el kitabını paylaşacağım yarın bir gün diyelim ki (göktaşı düştü vs.) teknoloji devri bitti o zaman ne yapacağımız hususunda en azından temel bilgilere sahip olmanıza yarayacak el kitabıdır ve alıntıdır. Yanlış hatırlamıyorsam bunu da bir mega arşivinden bulmuştumBen okurken zevk aldım. Şimdiden iyi okumalar ^^ (5 coindir)
Bazı örnek kısımlar;
Merhaba dostlar bugün sizlerle ilkel beceriler el kitabını paylaşacağım yarın bir gün diyelim ki (göktaşı düştü vs.) teknoloji devri bitti o zaman ne yapacağımız hususunda en azından temel bilgilere sahip olmanıza yarayacak el kitabıdır ve alıntıdır. Yanlış hatırlamıyorsam bunu da bir mega arşivinden bulmuştumBen okurken zevk aldım. Şimdiden iyi okumalar ^^ (5 coindir)
Bazı örnek kısımlar;
Eline sağlıkMerhaba dostlar bugün sizlerle ilkel beceriler el kitabını paylaşacağım yarın bir gün diyelim ki (göktaşı düştü vs.) teknoloji devri bitti o zaman ne yapacağımız hususunda en azından temel bilgilere sahip olmanıza yarayacak el kitabıdır ve alıntıdır. Yanlış hatırlamıyorsam bunu da bir mega arşivinden bulmuştumBen okurken zevk aldım. Şimdiden iyi okumalar ^^ (5 coindir)
Bazı örnek kısımlar;
Bazı örnek kısımlar;
bakalımMerhaba dostlar bugün sizlerle ilkel beceriler el kitabını paylaşacağım yarın bir gün diyelim ki (göktaşı düştü vs.) teknoloji devri bitti o zaman ne yapacağımız hususunda en azından temel bilgilere sahip olmanıza yarayacak el kitabıdır ve alıntıdır. Yanlış hatırlamıyorsam bunu da bir mega arşivinden bulmuştumBen okurken zevk aldım. Şimdiden iyi okumalar ^^ (5 coindir)
Bazı örnek kısımlar;