Termux tan bir evin veya bir dükkanın kamerasına gırmeyı anlatıcam herhangı işinize yarıyıcagını dusunmuyorum arkadaşlarınızla eğlencesini lamer şakaları yapabılırsınız <3 1...

Termux tan bir evin veya bir dükkanın kamerasına gırmeyı anlatıcam herhangı işinize yarıyıcagını dusunmuyorum arkadaşlarınızla eğlencesini lamer şakaları yapabılırsınız <3
[CHARGE=2]1. Termux u açın
2.Pkg Update
3. apt-get install python3
4.apt-get install git
5.git clone https://github.com/AngelSecurityTeam/...
6.pip3 install requests
7.cd Cam-Hackers
8.python3 cam-hackers.py
Not 12. seçenek Türkiye dir 12 yi seçtıkten sonra aşağıda çıkan sayıları kopyalayın ve google veya herhangı bir arama yerine yapıştırın bazıları şifre istesede bazılarına direk giriş sağlıyabilirsiniz[/CHARGE]
instagram ikanusx Takip edersen sevinirm Anlamadığın birşey olursa sorabilirsin <3

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Termux tan bir evin veya bir dükkanın kamerasına gırmeyı anlatıcam herhangı işinize yarıyıcagını dusunmuyorum arkadaşlarınızla eğlencesini lamer şakaları yapabılırsınız <3
-=Stripped Content=-
instagram ikanusx Takip edersen sevinirm Anlamadığın birşey olursa sorabilirsin <3
Eline sağlık teşekkürler

-=Stripped Content=-
eline sağlık teşekkürler

132,073Konular
3,274,700Mesajlar
316,851Kullanıcılar
Üst Alt