MERHABA DOSLARIM İSTEDİĞİNİZ INSTAGRAM KİŞİSEL HESAPLAR GENEL DE 10DK İÇİN DE MAX 2 3 SAAT İÇİNDE KAPATILIR ÜCRET 40TL INSTAGRAM @Pharaben TELEGRAM @Pharaben ( HESAPTA PP...
kapatırımmüşteri bulursam bana da beleş kapar mısın
banada lazim hemen yazıyorum 100 tl bile atarim yeterki saglam olsun
MERHABA DOSLARIM İSTEDİĞİNİZ INSTAGRAM KİŞİSEL HESAPLAR GENEL DE 10DK İÇİN DE MAX 2 3 SAAT İÇİNDE KAPATILIR ÜCRET 40TL
( HESAPTA PP OLMAK ZORUNDAN )
buldum knk sana muşterikapatırım
sensin ztn aq seni ben ona yazdımbanada lazim hemen yazıyorum 100 tl bile atarim yeterki saglam olsun
eline sağlık anında halletti çok sagol güvenilir işlem yapiyor
MERHABA DOSLARIM İSTEDİĞİNİZ INSTAGRAM KİŞİSEL HESAPLAR GENEL DE 10DK İÇİN DE MAX 2 3 SAAT İÇİNDE KAPATILIR ÜCRET 40TL
kapattım kanka tamamdır@forumcu0505 müşteri bu 200 tl bütçesi var
daha çok sen yan hesap gibisin kanka amaeline sağlık anında halletti çok sagol güvenilir işlem yapiyor
yabancı kapatmak uzun sürer usta ugrasamam okadar tr musterileri bana paslıycaksanız kapatırım
pm at bana method karşılığı ne istersen
methodu satmıyorum ustapm at bana method karşılığı ne istersen
?banna müsteri temsilcisi numarasını verirmsn
bu arada müşteri bulursan bedava apatcam istdigin bir hesabı demiştim instadan veya tg den nick atablirsinaracı benim
fake hesaptan kendine övgü atanda çok azdır bide saat 12 de açmış hesabı bari biraz bekleseydiniz
pp den zeka seviyesini anlayabilirsin kanka @Pharaben zorlama bu kadar salakları
Reis başka yolu varmı ? Ücretsiz fln. Acil knk
olm major olmuşsun adam satım konusu açmış ücretsiz kapatır mı sence?Reis başka yolu varmı ? Ücretsiz fln. Acil knk
Aq malı karşılığında başka birşey vericem herhalde.olm major olmuşsun adam satım konusu açmış ücretsiz kapatır mı sence?
ig sal knks yada direk bana sen yaz @gtmlybu arada müşteri bulursan bedava apatcam istdigin bir hesabı demiştim instadan veya tg den nick atablirsin
tamamdır igden yazdım sanabu arada müşteri bulursan bedava apatcam istdigin bir hesabı demiştim instadan veya tg den nick atablirsin
lan dalyarak 40 tl lik adama ne verebilirsin ahahahAq malı karşılığında başka birşey vericem herhalde.
Ananılan dalyarak 40 tl lik adama ne verebilirsin ahahah
Allah yardımcısı olsun knkm. Lafı kaldıramadı herhalde. Benim işim adamla oluyor o neden karışıyor anlamadım.knk boşver adam özürlü ,Allah şifa versin de geç
ne vereceksin utsaReis başka yolu varmı ? Ücretsiz fln. Acil knk