tamper harici upload nasıl yaparız onu soracaktım
resim yükleme yeri var ama tamper hariç nasıl yüklenirUpload yeri yoksa sokamazsin
Jpg uzantılı shell at images sayfasına gir en sondaki fotonun bağlantisina gitresim yükleme yeri var ama tamper hariç nasıl yüklenir
denedim yemeddi hata verdiJpg uzantılı shell at images sayfasına gir en sondaki fotonun bağlantisina git
Dusuk boyutlu bişey denedenedim yemeddi hata verdi
Bazı siteler vardir güvenlik fonksiyonları iyidir burp , tamper gibi eklenti mi diyeyim program mı diyeyeyim işe yaramaz . Birde bazı siteler vardır haber yükleme yerinde resim upload olur sokarsın kırık resim gözükür ama resmin üzerine gelip yeni sekmede açınca shell gelir . Burpda kullanmana gerek kalmaz , tamperde . Yani şansına bağlı bazen yüksek önlemli olur dosya upload yerleri bazende adminler salarlar daha demin anlattığım olay gibi .tamper harici upload nasıl yaparız onu soracaktım
shell önerin varmı upload sheli falan mı atmam lazım ama yok logsuzHer shelli yemez.
Attığın shellde sıkıntı vardır
La gördüm sunucuya shell atıyorum atamazsam senden bilirim aq ,
içime şüpe düşürdün
şans işi doğrudur ama zorlamsını seviyorum o yüzdenBazı siteler vardir güvenlik fonksiyonları iyidir burp , tamper gibi eklenti mi diyeyim program mı diyeyeyim işe yaramaz . Birde bazı siteler vardır haber yükleme yerinde resim upload olur sokarsın kırık resim gözükür ama resmin üzerine gelip yeni sekmede açınca shell gelir . Burpda kullanmana gerek kalmaz , tamperde . Yani şansına bağlı bazen yüksek önlemli olur dosya upload yerleri bazende adminler salarlar daha demin anlattığım olay gibi .
çok iyi olur reisLinux aphrodite.alastyr.com 2.6.32-896.16.1.lve1.4.53.el6.x86_64 #1 SMP Sun Feb 18 08:20:42 EST 2018 x86_64
Ben soktumatayım istiyorsan shell