Okulda Nasıl Para Yapılır (Kendi Bulduğum Method) (1 Viewer)

İşlem fizikseldir Özgüven ve Cesaret gerektirir. *** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***

bu konuda en önemlisi sos müh eğer arkadaş ortamı olmayan bir arkadaş edinirseniz sizinde arkadaşınız olmaz yani çevreni genişletirsen parayı vurabilirsin sdjfs

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Sigara satma taktiği daha mantıklı geldi bunu yapın daha iyi kardeşim bu ne jdjdjdkdjd
ben yapıyordum valla askldşömqwd iyi para kaldırıyordum meslekte olduğum için tuvaletin nargile kafeden farkı yok aq :D günde 3 paket camel black satıyordum tane 1.5 dan paket 15 1 paket satınca 30 tl geliyordu 45 tl kâr miss ama sadece sınav olmaya gidiyoruz şimdi ve sınavlar bitti benim pü

ben yapıyordum valla askldşömqwd iyi para kaldırıyordum meslekte olduğum için tuvaletin nargile kafeden farkı yok aq :D günde 3 paket camel black satıyordum tane 1.5 dan paket 15 1 paket satınca 30 tl geliyordu 45 tl kâr miss ama sadece sınav olmaya gidiyoruz şimdi ve sınavlar bitti benim pü
bende meslege gidiyorum bizim tuvalatler daha beter bi tane gözcü koyuyorlar hoca gelip gelmediğini söylemesi için hoca geliyo ıghhhhh diyordu efsaneydi amk HSDCJDSHFS hangi bolum

bende meslege gidiyorum bizim tuvalatler daha beter bi tane gözcü koyuyorlar hoca gelip gelmediğini söylemesi için hoca geliyo ıghhhhh diyordu efsaneydi amk HSDCJDSHFS hangi bolum
elektrik elektronik ama bilişime geçmeyi düşünüyorum geçebilirsem tabii biz burda saçma salak sınavlar oluyoruz ölçme sınavları vs diğer arkadaşlara bilişimdekilere power point excell vs böyle işmi olur aq tilt oluyorum valla

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,304Konular
3,280,566Mesajlar
320,123Kullanıcılar
Üst Alt