*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***
Güzel konu hide olmamış 😔Cümleten selamun aleyküm. Ben Wonzy
Gençler bildiğiniz gibi şüphe koduyla revert kırma (kurucu geçme) fixlendi ve çoğu kişinin hesapları çekmekte zorluk yaşadığını görüyorum.
Hesapları silip açıyorsunuz fakat sahibi hesabı kurucu düşürmesin endişesi yaşıyorsunuz, sizi bu dertten kurtarayım dedim
Fazla uzatmadan konuya girelim;
- Hesaba uygulamadan girdiniz facebook bağlayın (bunu mutlaka her hesaba yapın fb bağlarsanız sizin için daha iyi olur.)
- Hesaptaki bilgilere geldiniz sahibinin maili ve numarası var örnek veriyorum sahibinin mail "[email protected]" Yapacağımız şey sahibine reverti kendisine kırdırtmamız
- Ardından hesaba kendi mailinizi ekleyin, ekledikten sonra sahibinin mailini bir harf uzatıp hesaba ekleyin.
- Sahibinin mail "[email protected]" du. Siz bunu "won'n'[email protected]" yapın. Gördüğünüz gibi maili bir harf uzattık.
- Şimdi hesaba eklediğiniz kendi mailinize gelin ve reverte tıklayıp hesabı kurucu sokun. Sahibi %80 ihtimalle reverti onaylayacak ve sizi hesaptan atmayacak. Atsa bile facebook ile geri gireceksiniz.
- Ardından hesaba kendi mailinizi ve tel numaranızı ekleyip onaylayın. Rahat olun hesaptaki revert kırıldı hesap siz kurucu sokmazsanız hiçbir şekilde kurucu düşmeyecek.
- Mailinizi hesaptan kaldırın ve hesabı mailsiz bir şekilde Tıkla silin ve Tıkla açın. Eğer 38 formu açmazsa Tıkla USA VPN bağlanıp bu formu kullanmanızı tercih ederim.
Evet hesap açıldığında mailiniz kurucu olacak ama 1 hafta veya 10 gün içerisinde kurucu tekrar sahibine dönecek. Size tavsiyem vurduğunuz hesapları 7 gün arayla mailsiz bir şekilde silin ve açın. Zaten bilgilerde bir değişiklik yapmazsanız 30-35 gün sonunda hem mailiniz, hem de telefon numaranız kalıcı olarak kurucu olacak.
Gençler bu metod çoğu hesapta işe yarıyor evet ama bazı hesaplarda işe yaramıyor. Zaten bunun için de hesaba facebook hesabınızı bağlıyorsunuz. Eğer sahibi bu metodu yemez ve hesaptan sizi attıysa, hesaba tekrar fb ile girin ve duo açıp şifre değiştirin. Sahibinin ülkesine bakın ve orada gece olduğunda yani sahibinin uyuduğundan emin olduğunuzda bilgilerinizi ekleyip onaylayın. Mailsiz bir şekilde silip açtığınızda zaten kurucu sizin mailiniz olacak. Reverti kendiniz kırarsınız 🤪
METOD BANA AİTTİR SAĞDA SOLDA METODU SAHİPLENEN GÖRÜRSENİZ BANA BİLDİRİN.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana
Instagram Adresim: Tıkla
- WONZY
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
+*** Hidden text: cannot be quoted. ***
hjknknknkj*** Hidden text: cannot be quoted. ***
dhgfd*** Hidden text: cannot be quoted. ***
up*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Bakaklım*** Hidden text: cannot be quoted. ***