arkadaşlar kontör veya kredi kartı iban faln kulanmadan nasıl bir yol izleyebilirim ki para benim elime ulaşsın
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
arkadaşlar kontör veya kredi kartı iban faln kulanmadan nasıl bir yol izleyebilirim ki para benim elime ulaşsın
ama paparadan parayı çekmek için kimlik onaylı kart olamsı gerekiyor diye biliyorum onu nasıl haledecempapara hesabını bayan nicki yap varsa hesabın kapattır tekrar aç ismini ve soyismini salla (bayan nicki olsun) ve ödemeyi paparadan al
sen bi paparana parayı attır gerisi kolayama paparadan parayı çekmek için kimlik onaylı kart olamsı gerekiyor diye biliyorum onu nasıl haledecem
ininalın tc onaysız hesabında para limiti 750 tl miydi neydi ama ben tc onayı olmadan o kartan para çekebilir miyimininal hesap aç iban at açıklamaya ininal kartının nosunu yazsın bitti
onu bilmiyorumininalın tc onaysız hesabında para limiti 750 tl miydi neydi ama ben tc onayı olmadan o kartan para çekebilir miyim
onaylı hesap var kendimin de şimdi denemiştim önceden olmuyor onaysız hesaptan para atılamıyor mesela kart numarası ile atmaya çalışmıştım olmadısen bi paparana parayı attır gerisi kolaybaska bir onaylı papara hesabına atarsın.
aga be bi yöntem bulamadım hep bi sıkıntı oldu .donu bilmiyorum
yakalansan ne olacak, karşı taraf ne diye şikayet edebilir seni 2 tane meme görmek istedim dolandırdılar mı diyecekaga be bi yöntem bulamadım hep bi sıkıntı oldu .d
.d oda doğru da insan çekiniyoryakalansan ne olacak, karşı taraf ne diye şikayet edebilir seni 2 tane meme görmek istedim dolandırdılar mı diyecek![]()
böyle birşeyden boş yere yakalansan adın kirlenir bikere .dyakalansan ne olacak, karşı taraf ne diye şikayet edebilir seni 2 tane meme görmek istedim dolandırdılar mı diyecek![]()
öyle dostum da genede risk almamak en iyisirisk almadan bir yere gelmek çok zor malesef
bu konuda da herkes risk alıyor galibarisk almadan bir yere gelmek çok zor malesef
hangi uygulamadan tokatlıyorsunbu konuda da herkes risk alıyor galiba
aklına hangileri geliyorsa .dhangi uygulamadan tokatlıyorsun
Hemen benim ibana yollat sjsjsjarkadaşlar kontör veya **YASAK** iban faln kulanmadan nasıl bir yol izleyebilirim ki para benim elime ulaşsın
c2,tiktok,instagram,facebook,telegramaklına hangileri geliyorsa .d
bağış sitesi mi açsam millet canlı yayınlarda yapıyor ya onun gibi bişey yapsam nasıl olur acabahangi uygulamadan tokatlıyorsun
hepsi dostumc2,tiktok,instagram,facebook,telegram
.dHemen benim ibana yollat sjsjsj
vayy oda akılıca bir yöntem ama onun için ilk önce keşfete düşmek lazımbir tane tiktok hesabı acın ve fake camden kaset yayınlayın para yağsın![]()
keşfete düşmene gerek yok bi tane dayı zıplar illakivayy oda akılıca bir yöntem ama onun için ilk önce keşfete düşmek lazım
.d deneriz görürüz neden olmasınkeşfete düşmene gerek yok bi tane dayı zıplar illaki
aga ben o konuları bilmiyorumPapara sanal ayarlat kensine ömürlük kimlik vs satanlar var
yok admin abi bağış için .dAbaza dan para cuklama peşinde.Dolandırıcılık içeren konulara yer yok burada.