Kendisi bana bu işleri öğreten abimdi emeği çok üzerimde.CivCivde master yapmıştı umarım dava düşer
Yasinbey Anısına
Seni bekliyor olacağım
Yasinbey Anısına
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kendisi bana bu işleri öğreten abimdi emeği çok üzerimde.CivCivde master yapmıştı umarım dava düşer Yasinbey Anısına Seni bekliyor olacağım
NedenEn ağır cezayı alırlar umarım
25 bin1.5 milyon kişinin kart bilgisi 😱
Knkm eğer sadece IP tespiti yapıldıysa ellerinde tutlcak kanıt yoksa düşebilirDavanın duşme gibi bi şansı yok 2015 de bununla ilgili yatmış zaten uslanmamış hala yapıyor sencr kalkarmı ?
6 Aydır Takipdelermis knk Sanmıyorum DüşeceğiniKnkm eğer sadece IP tespiti yapıldıysa ellerinde tutlcak kanıt yoksa düşebilir
senin başına gelseydi dostum ?
Bu iyi bak güzel empatisenin başına gelseydi dostum ?
İllegal olduğunu biliyoruz ve kabul ediyoruz suç işlediğimiz de biliyoruz başımıza gelirse suçumuzuda kabul ediyoruzadam dolandırıcılık yapıyor şehir diyorlar ya senin başına gelirse demiş biri olm yaptığınız şey illegal alooo
Kendisi bana bu işleri öğreten abimdi emeği çok üzerimde.CivCivde master yapmıştı umarım dava düşer
Yasinbey Anısına
Seni bekliyor olacağım
Yasinin arkadaşları bile çıkamaz diyolar dava düşücek haDevlet olm bu icq dakilere benzemez devlet bi şans verdi 2. gelmez artık
![]()
Doğrudur bende yeni öğrendim 6 aydır takip ediliyormuş umarım Che de yakalanırYasinin arkadaşları bile çıkamaz diyolar dava düşücek haDevlet olm bu icq dakilere benzemez devlet bi şans verdi 2. gelmez artık
![]()