Cevap çok basit
ilk önce A1-A2 SEVİYESİNDE Gramer öğrenmeniz gerek
Önrek bazı kaynaklar
Bu dersleri alırken en fazla kullanılan 1000 tane ingilizce sözü öğreniyoruz
ingilizce-kursu.gen.tr
Bunları iyice 2 hafta içinde sindirdikten sonra aşağıda verdiğim linkten discord gurubuna üye oluyoruz
discord.com
ve günlük en az 5 saat burada konuşup kendimizi geliştiriyoruz bunu yaparken bide ing altyazılı ve dublajlı Friends gibi sitcom diziler izlersek günde 1 saat ve izlerken de konuşmaları taklit edersek inanın en fazla 2-3 ayda akıcı ingilizce bilgisine sahip olursunuz.Ben şahsen bu şekilde Ocak ayının başından beri kendimi geliştiriyorum.
Ek olarak daha fazla konuşma becerisi için Duolingo ile gramer kasarsak emin olun muazzam şekilde ingilizcemiz olur.
Ben 74 gündür bu metodu adım adım uyguluyorum ve verdiğim dc grubuna gelirseniz orada da benimle konuşup ingilizcemin gerçekten B2 Seviye ingilizce olduğuna şahit ola bilirsiniz...
ilk önce A1-A2 SEVİYESİNDE Gramer öğrenmeniz gerek
Önrek bazı kaynaklar
Bu dersleri alırken en fazla kullanılan 1000 tane ingilizce sözü öğreniyoruz
İngilizcede En çok kullanılan 1000 Kelime, Anlamları ve Örnek Cümleler İle
İngilizcede En çok kullanılan 1000 Kelime, Anlamları ve Örnek Cümleler ile açıklanmış İngilizce'de yazma ve konuşma dilinde en çok kullanılan 1000 kelime
Bunları iyice 2 hafta içinde sindirdikten sonra aşağıda verdiğim linkten discord gurubuna üye oluyoruz
Join the English Discord Server!
Join the best place to practice your English skills, with thousands of native speakers and other eager learners! | 468,750 members
ve günlük en az 5 saat burada konuşup kendimizi geliştiriyoruz bunu yaparken bide ing altyazılı ve dublajlı Friends gibi sitcom diziler izlersek günde 1 saat ve izlerken de konuşmaları taklit edersek inanın en fazla 2-3 ayda akıcı ingilizce bilgisine sahip olursunuz.Ben şahsen bu şekilde Ocak ayının başından beri kendimi geliştiriyorum.
Ek olarak daha fazla konuşma becerisi için Duolingo ile gramer kasarsak emin olun muazzam şekilde ingilizcemiz olur.
Ben 74 gündür bu metodu adım adım uyguluyorum ve verdiğim dc grubuna gelirseniz orada da benimle konuşup ingilizcemin gerçekten B2 Seviye ingilizce olduğuna şahit ola bilirsiniz...
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl