Arkadaşlar hackerlık öğrenmek istiyorum eğer öğretmek isteyen varsa lütfen yazabilirmi
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar hackerlık öğrenmek istiyorum eğer öğretmek isteyen varsa lütfen yazabilirmi
kimsenin zamanı olduğunu sanmıyorum udemyden ders satın alabilirsinArkadaşlar hackerlık öğrenmek istiyorum eğer öğretmek isteyen varsa lütfen yazabilirmi
kankam dm üzerinden yaz bana 4 yıllık sanalcıyım her türlü yardım ederimArkadaşlar hackerlık öğrenmek istiyorum eğer öğretmek isteyen varsa lütfen yazabilirmi
Aq sana öğretilmesini bekleyeceğine kendin öğrenmeye çalış. Milletin işi gücü yok heçkırlık mı öğretsin ?Arkadaşlar hackerlık öğrenmek istiyorum eğer öğretmek isteyen varsa lütfen yazabilirmi
heçkırlık yghfuwgeugwuebvAq sana öğretilmesini bekleyeceğine kendin öğrenmeye çalış. Milletin işi gücü yok heçkırlık mı öğretsin ?
Kendim öğrenmeye çalışmadığımı mı sanıyosun git instagram hesap çalma yaz karşına 100lerce video çıkıcak git onlarla hesap çalabilirsen çal ama ben hiçbi hesap calamadım...Aq sana öğretilmesini bekleyeceğine kendin öğrenmeye çalış. Milletin işi gücü yok heçkırlık mı öğretsin ?
Tm işte. Neden calamadın ? Bunları kendine sor ve geliştir. Yani kendi kendini geliştirirsen daha iyi olur diyorum knkKendim öğrenmeye çalışmadığımı mı sanıyosun git instagram hesap çalma yaz karşına 100lerce video çıkıcak git onlarla hesap çalabilirsen çal ama ben hiçbi hesap calamadım...
kendine ortam edinse biraz araştırma deneyle yapar ama arkadaş bunları yapmadan bunud dıyor usta boşver iyiliğide anlamazlarTm işte. Neden calamadın ? Bunları kendine sor ve geliştir. Yani kendi kendini geliştirirsen daha iyi olur diyorum knk
çalamadıysan sorun sendedir iyi araştırmamışsındır veya hatalı yapıyosundur ki phising ne zaman heçkırlık oldu hesap fln çalmak istiyosan sosyal mühendisliğe yönelKendim öğrenmeye çalışmadığımı mı sanıyosun git instagram hesap çalma yaz karşına 100lerce video çıkıcak git onlarla hesap çalabilirsen çal ama ben hiçbi hesap calamadım...