Dolandırıcılar gelsin.

Fake hesaplar sayesinde bir kaç adam düşürdüm bunlardan para koparmaya çalışıyorum da garanti cepbank ile telefona para attırmaya çalışınca tc istiyor iban için isim soy isim...

Fake hesaplar sayesinde bir kaç adam düşürdüm bunlardan para koparmaya çalışıyorum da garanti cepbank ile telefona para attırmaya çalışınca tc istiyor iban için isim soy isim gerekiyor gizlilik içinde parayı çekebileceğim bir yer var mı?

Aynen en iyisi ininal, ing atmden kartsız işlemlerden tek karta ayda 700 tl alabilirsin. 1 hesapta max 3 sanal kart kurabilir veya fiziksel kart bağlayabilirsin yani ayda 700×3=2100 TL alabilirsin tek hesaba. Eğer gelicek olan miktar 2100 TL'den fazlaysa başka hesap kurup onada alabilirsin.

Parayı nasıl cashout edicem dersen 5 TL'ye ininal kart alıp hesabına bağlayacaksın, ing atmden parayı alırken kartın önündeki 16 sayıyı vereceksin alıcaksın parayı bu kadar. Ayrıca kart'ın üzerinde yazan 16 sayının son 4 hanesi kart şifren, mastercard geçen her yerde kullanabilirsin hatta pos'u olan çoğu yer komisyonla parayı karttan çekip sana nakit veriyor.

131,772Konular
3,271,198Mesajlar
316,141Kullanıcılar
beratzullySon Üye
Üst Alt