SPYHACKERZ Protesto

Arkadaşlar Spyhackerzde haksızlığı durdurmak için Protesto başlatmaya karar verdim.Destekleyen like atsın. İtirazım like atma saçmalığına.Vee linkleri görmek için like atamamak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Spyhackerzde haksızlığı durdurmak için Protesto başlatmaya karar verdim.Destekleyen like atsın.
İtirazım like atma saçmalığına.Vee linkleri görmek için like atamamak ve yorum yapamak saçmalığına 1 çözüm getirmeleri gerek.

Daha ismini yazamıyor isyan çıkarmaya çalışıyor ne çekiyorsunuzda geliyorsunuz Anlamıyorum @Nobady

2 dk içinde üye olup tüm içerikleri kendi forumuna kopyalayan gerizekalı tembel emek hırsızı insanlar yüzünden böyle bir uygulama var beğenmiyorsan kalmak zorunda değilsin tht ayt gibi basit forumlara uç nerede kaliteli hacking forumu varsa hepsi böyledir hatta bir çoğu referans bile ister. içerikleri görebilmen için biraz katkı sağlaman lazım konu aç sen nasıl bilgi alıyorsan insanlarada aynı şekilde bir kaç birşey öğretmeyi dene terfi almak bu kadar zor olmamalı

Halbuki ilk katıldığımda diğer forumlarda olduğu gibi komutancılık yok burada demişlerdi.Komutancılığın en üstü var.Birkaç kişi vip geri kalanlar Bilgi paylassin dursun.Tabi işlerine gelirse.
şu an işinize gelmediği için banlayabilirler de olsun riski göze aldım sorunum çözulur belki banlaayabilirim de

2 dk içinde üye olup tüm içerikleri kendi forumuna kopyalayan gerizekalı tembel emek hırsızı insanlar yüzünden böyle bir uygulama var beğenmiyorsan kalmak zorunda değilsin tht ayt gibi basit forumlara uç nerede kaliteli hacking forumu varsa hepsi böyledir hatta bir çoğu referans bile ister. içerikleri görebilmen için biraz katkı sağlaman lazım konu aç sen nasıl bilgi alıyorsan insanlarada aynı şekilde bir kaç birşey öğretmeyi dene terfi almak bu kadar zor olmamalı
olabilir.Ama bana sitede hata var gibi geldi

Diğer basit formlarda site hack yasak forumlarda anca öyle olur. Hatta bazı forumlarda kayıt için para bile isteniyor.
Katkı yapmadan katkıyı alamazsın.
Terfi almak için ise 2 hafta da kıdemli olursun katkı sağlarsan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,811Konular
3,271,606Mesajlar
316,268Kullanıcılar
pusatuygurSon Üye
Üst Alt