BakalımEthereum adresinizi girin birde telegram kanallarına katılın zorunlu. Scam sitemi bilmiyorum zaten çok birşey kaybetmezsiniz martın 30u geldiğinde dağıtacaklarmış telegram dan bakın .
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
BakalımEthereum adresinizi girin birde telegram kanallarına katılın zorunlu. Scam sitemi bilmiyorum zaten çok birşey kaybetmezsiniz martın 30u geldiğinde dağıtacaklarmış telegram dan bakın .
*Ethereum adresinizi girin birde telegram kanallarına katılın zorunlu. Scam sitemi bilmiyorum zaten çok birşey kaybetmezsiniz martın 30u geldiğinde dağıtacaklarmış telegram dan bakın .
EyvallahEthereum adresinizi girin birde telegram kanallarına katılın zorunlu. Scam sitemi bilmiyorum zaten çok birşey kaybetmezsiniz martın 30u geldiğinde dağıtacaklarmış telegram dan bakın .
Ethereum adresinizi girin birde telegram kanallarına katılın zorunlu. Scam sitemi bilmiyorum zaten çok birşey kaybetmezsiniz martın 30u geldiğinde dağıtacaklarmış telegram dan bakın .
WhyEthereum adresinizi girin birde telegram kanallarına katılın zorunlu. Scam sitemi bilmiyorum zaten çok birşey kaybetmezsiniz martın 30u geldiğinde dağıtacaklarmış telegram dan bakın .
ĞEthereum adresinizi girin birde telegram kanallarına katılın zorunlu. Scam sitemi bilmiyorum zaten çok birşey kaybetmezsiniz martın 30u geldiğinde dağıtacaklarmış telegram dan bakın .
zannetmiyorum
Ethereum adresinizi girin birde telegram kanallarına katılın zorunlu. Scam sitemi bilmiyorum zaten çok birşey kaybetmezsiniz martın 30u geldiğinde dağıtacaklarmış telegram dan bakın .
BkkEthereum adresinizi girin birde telegram kanallarına katılın zorunlu. Scam sitemi bilmiyorum zaten çok birşey kaybetmezsiniz martın 30u geldiğinde dağıtacaklarmış telegram dan bakın .
asdasdEthereum adresinizi girin birde telegram kanallarına katılın zorunlu. Scam sitemi bilmiyorum zaten çok birşey kaybetmezsiniz martın 30u geldiğinde dağıtacaklarmış telegram dan bakın .
Konu kilit
telegram kanalına katıldığında videoda anlattıklarının hiçbir bende çıkmamıştı zaten. sen paylaştığın gün cüzdan adresi ve botu takibe almıştım. aktif etmek için ödeme yap falan demeye başlamıştı zaten bugün.
O çocukları bunlarayın 30undan sonra ethereum adresi gönderirler şu kadar yolla al diye. hikaye bunlar.
scam de ondan olmaz kanka kim kime 0.5 eth şuan ki güncel fiyatı ile 900 dolar verir akıl mantık yok sanırım? 5 dolar vs verseler okey dicem de.