evet oStolas diye birisi dedin chatte
duo var diye verdim ztn nasıl çekiyo hesabı aga ?İlk verilirmi kardeşi
Bilmem Duo geçmesi imkansız normaldeduo var diye verdim ztn nasıl çekiyo hesabı aga ?
secure basıym yemiyokurucu mail sende deilmi kurucuya düşür hesbaı al direk
kurucumu geçti acabasecure basıym yemiyo
muhtemelen öyle yaptı nasıl geri alıcam hesabı yetkili yokmu yakurucumu geçti acaba
hesabımı nasıl alıcam yetkili yokmuBilmem Duo geçmesi imkansız normalde
kurucu geçtiyse zor be hocam ama ümidinide kesme ben anlamıyorm ama anlayan biri vardır forumda belkimuhtemelen öyle yaptı nasıl geri alıcam hesabı yetkili yokmu ya
yalan soyluyo it aqStolas diye birisi dedin chatte
yalan soyluyo awBilmem Duo geçmesi imkansız normalde
BİDAHA BANA İFTİRA ATARSAN ADIMI KARALARSAN SENİ YOK EDERİM.16k hesabım gitti yardım edin
pw saldım parayı atmadı hesapta duo vardı sonra çocuk parayı atmayınca bende satmıyorum hesabı dedim sonra bi baktım hesap gitmiş
düzgün konuş la ortada tek şüpheli sen varsın kardeşimyalan soyluyo it aq
boş yapma sen yapmadıysan kanıtlanır zatenBİDAHA BANA İFTİRA ATARSAN ADIMI KARALARSAN SENİ YOK EDERİM.
100 kere diyoruz esc hizmeti ile alım satım yapın dolandırıldıktan sonra ağlamayın adminlerde siklemiyo onlarda haklı yinede adminlerden birine yazman senin yararına tabikide ss ler ile16k hesabım gitti yardım edin
pw saldım parayı atmadı hesapta duo vardı sonra çocuk parayı atmayınca bende satmıyorum hesabı dedim sonra bi baktım hesap gitmiş
Kanıt var mı?16k hesabım gitti yardım edin
Hh16k hesabım gitti yardım edin