Keylogger yada rat bulaştı yardım

Arkadaşlar bilgisayarımda bunların olduğuna katıtım var bakın 1.kanıt bazı sitelerde anlamak için cmd ye bunu yazınca "netstat -a | find "25" eğer boş oluyorsa keylogger yada...

Arkadaşlar bilgisayarımda bunların olduğuna katıtım var bakın
1.kanıt bazı sitelerde anlamak için cmd ye bunu yazınca "netstat -a | find "25" eğer boş oluyorsa keylogger yada rat yok demekmiş eğer yazı varsa var demekmiş bendeki görüntü
fçdö.PNG
2.kanıt

görev yöneticisinde dllhost.exe

bakın 2 tane dllhost.exe var

dasz.PNG

dosya konumları ve özellikleri

1.dllhost.exe (SysWOW64 te olan)
dz.PNG

sdz.PNG

sdc.PNG

2.dllhost.exe system32 de olan

sfd.PNG

sdz.PNG

sdc.PNG

yfhgv.PNG

başlangıça bakınca bişey yok burda

arkadaşlar lütfen sizde cmd yi açıp "netstat -a | find "25" tırnaklarda yazın eğer ekran boşsa yazın eğer doluysa benimki gibi yazıyosa söyleyin en azından endişemi gidereyim

Ekli dosyalar

• rfd.PNG
    rfd.PNG
    40.5 KB · Görüntüleme: 4
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bro cmd yi açıp net user yazarmısın bide öyle ss at farklı bi kullanıcı varsa pc ne uzaktan birisi erişiyor demektir sana tavsiyem hemen bi program vardı ismini unuttumda klavyende bastığın tuşları karşı tarafa şifrelenmiş bi şekilde gidiyordu örn "e" harfine basınca #>2+!'41 böyle gidiyor karşı tarafa onun dışında bi acilen virüs programı indirmeni tavsiye ederim önerim kaspersky dır

bro cmd yi açıp net user yazarmısın bide öyle ss at farklı bi kullanıcı varsa pc ne uzaktan birisi erişiyor demektir sana tavsiyem hemen bi program vardı ismini unuttumda klavyende bastığın tuşları karşı tarafa şifrelenmiş bi şekilde gidiyordu örn "e" harfine basınca #>2+!'41 böyle gidiyor karşı tarafa onun dışında bi acilen virüs programı indirmeni tavsiye ederim önerim kaspersky dır
abi net user yazdım temiz çıktı işte resim 1617173123935.png

Arkadaşlar bilgisayarımda bunların olduğuna katıtım var bakın
1.kanıt bazı sitelerde anlamak için cmd ye bunu yazınca "netstat -a | find "25" eğer boş oluyorsa keylogger yada rat yok demekmiş eğer yazı varsa var demekmiş bendeki görüntü
Ekli dosyayı görüntüle 17252
2.kanıt

görev yöneticisinde dllhost.exe

bakın 2 tane dllhost.exe var

Ekli dosyayı görüntüle 17254

dosya konumları ve özellikleri

1.dllhost.exe (SysWOW64 te olan)
Ekli dosyayı görüntüle 17256

Ekli dosyayı görüntüle 17257

Ekli dosyayı görüntüle 17258

2.dllhost.exe system32 de olan

Ekli dosyayı görüntüle 17259

Ekli dosyayı görüntüle 17260

Ekli dosyayı görüntüle 17261

Ekli dosyayı görüntüle 17263

başlangıça bakınca bişey yok burda

arkadaşlar lütfen sizde cmd yi açıp "netstat -a | find "25" tırnaklarda yazın eğer ekran boşsa yazın eğer doluysa benimki gibi yazıyosa söyleyin en azından endişemi gidereyim
Kankam İyi Bak Orda 127.0.0.1:12025 yazıyor bu 12025 sendeki açık olan port ve seni kimse gözetlemiyor çünkü orda değişik bi ip yazması lazım eğer pc me girdiler fln öyle düşünüyorsan tavsiyem eğer pc win 7 ise direk combofix ile çöz win 8 veya win 10 ise antivirüs programlarını falan herşeyi aç

Kankam İyi Bak Orda 127.0.0.1:12025 yazıyor bu 12025 sendeki açık olan port ve seni kimse gözetlemiyor çünkü orda değişik bi ip yazması lazım eğer pc me girdiler fln öyle düşünüyorsan tavsiyem eğer pc win 7 ise direk combofix ile çöz win 8 veya win 10 ise antivirüs programlarını falan herşeyi aç
srfvx.PNG

liste değişti bide buna baksan

131,947Konular
3,273,131Mesajlar
316,649Kullanıcılar
persıesnlkSon Üye
Üst Alt