Öneri Moraliniz bozuksa bekliyorum

Deal with the Devil

The joke's on you
Rating - 100%
Arkadaşlar hepinize öncelikle merhaba az çok miniminnacık beni tanıyanlar vardır belki kendimi hiç tanıtmadım tanıtmak isterim
İstanbul üniversitesi psikoloji bölümü öğrencisiyim Kadıköyde yaşıyorum
canı sıkkın olan morali bozuk olan kızla derdi olan maddi sıkıntısı olan manevi yönden destek isteyen kısacası her türlü sıkıntınızı benimle paylaşabilirsiniz her zaman kapım sizlere açık

Rating - 100%
Arkadaşlar hepinize öncelikle merhaba az çok miniminnacık beni tanıyanlar vardır belki kendimi hiç tanıtmadım tanıtmak isterim
canı sıkkın olan morali bozuk olan kızla derdi olan maddi sıkıntısı olan manevi yönden destek isteyen kısacası her türlü sıkıntınızı benimle paylaşabilirsiniz her zaman kapım sizlere açık
kral adamsın

Rating - 0%
4 kardeşiz abim okumadı serseri oldu diğer iki kardeşim küçük daha ailede tek okuyan benim bu yüzden bütün sorumluluk bende anne çalışmıyor babam işçi maddi yönden şükür etsek de iyi değiliz tek umutları benim okumam ama bende sıkıldım artık yaşıtlarımın gezmesinden tozmasında parayı saçmalarından benimde geleceğimi düşünerek geçirdiğim günlerden bir kız arkadaşım 3 yıldır konuşuyoruz iyi günümde de kötü günümde de yanımda oldu cebimde 5 kuruş para yokken parkta boş oturduğumuzu falanda bilirim ama artık benden sıkılıyor biliyorum haklıda her kız gezmek tozmak ister bende öyle bir imkanda yok çok çabaladım ama şansım yaver gitmedi seviyorum ama yakında benden sıkılacaktır işte böyle bir hayatım var madem psikoloji okuyorsun ne tavsiye edersin bana göre tek ilacım para oda beni bulmuyor saygılar.

Deal with the Devil

The joke's on you
Rating - 100%
4 kardeşiz abim okumadı serseri oldu diğer iki kardeşim küçük daha ailede tek okuyan benim bu yüzden bütün sorumluluk bende anne çalışmıyor babam işçi maddi yönden şükür etsek de iyi değiliz tek umutları benim okumam ama bende sıkıldım artık yaşıtlarımın gezmesinden tozmasında parayı saçmalarından benimde geleceğimi düşünerek geçirdiğim günlerden bir kız arkadaşım 3 yıldır konuşuyoruz iyi günümde de kötü günümde de yanımda oldu cebimde 5 kuruş para yokken parkta boş oturduğumuzu falanda bilirim ama artık benden sıkılıyor biliyorum haklıda her kız gezmek tozmak ister bende öyle bir imkanda yok çok çabaladım ama şansım yaver gitmedi seviyorum ama yakında benden sıkılacaktır işte böyle bir hayatım var madem psikoloji okuyorsun ne tavsiye edersin bana göre tek ilacım para oda beni bulmuyor saygılar.
Ailenin bir bildiği vardır annen baban sana oku diyorsa kesinlikle sorgulama ve oku onlar senden daha tecrübeli daha çok şey görmüş etmiş biliyorlar o yüzden sakın okulunu bırakma

kaçıncı sınıf ya da kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama verebileceğim tavsiyeler şunlar maddi bunalım kötü şeydir çok yaşadım hala yaşıyorum maddi bunalım yanında arkadaşlarına bakıp kendini böyle sınıflandırmış olmanın psikolojisini de anlıyorum onu da yaşadım
öncelikle bulunduğun çevrede part time iş bakabilirsin eğer liseye gidiyorsan okul çıkışlarında
iş bulamazsan kafanı meşgul edecek bir hobi bul örnek olarak yürüyüş yapabilirsin veyahut akşamları kimse olmadığı zaman bulunduğun yerde tek başına kendini soyutlayabilirsin bu bunalımı atlatman için ilk önce iş bulman gerek ki bu pandemi sürecinde aşırı zor derecede o yüzden bu zor zamanlarda işe yine bakman gerekecek bulamazsan yapacak bir şey yok kendini dinleme kendini dinlersen beyin sürekli seni o sıkıntının içinde döngüye sokacak ve olduğundan daha kötü hissetmeye de başlayabilirsin o yüzden bir aktivite bul

İkincisi arkadaşların gezip tozmasından parayı saçmasın yapabileceğin bir durum değil benimde yaşıtlarım parayı saçıp karı kızla gönül eğlendiriyor onların yaptıklarının 1/3 anca yapabiliyorum ama bu yönden bir derdim yok,tahmin ediyorum her şeyin sırası gelecek şimdi yapamazsan ileride yaparsın hayatının hiçbir noktasında istediğin şeyi yapamayacağın anlamına gelmiyor

Üçüncüsü kız arkadaş konusunda benim yaklaşık 4 senelik bir ilişkim olmuştu kız annemi babamı tanıyor ailemle aynı sofraya oturmuşluğu benim ramazanlarda onlara gidip beraber iftar yapmışlığımız cebimde 5 kuruş para yokken her şeyi kendisinin karşıladığı bir ilişkim oldu en sonunda da terk edildim '' Oğulcan ben maddi yönden güçlü bir insan arıyorum '' mesajıyla ne yaptım sabahlara kadar hıçkıra hıçkıra ağladım aniden bir ortamda eski yaşadığımız şeyler aklıma geldi moralim bozuldu ama sonra noldu atlattım önüme başka insanlar çıktı başka ilişkilerim oldu başka ortamlarda bulundum yeni insanlar sayesinde yeni yerler gördüm o yüzden yaşımız genç her şey başımıza gelecek ayrılık yaşanacak mutlu olacağız ağlayacağız sevineceğiz bunalıma gireceğiz bunlar bizim doğamızın parçası kız konusunda sana kafana takma demiyorum tak içindeki her şeyi yaşa korktuğun şeylerin bilerek üstüne git eğer gitmezsen ileride iki katı senden çıkıyor hani bir erkeğin adam olduğu bir evre olur ya ilişki bakımından onu yaşamaktan korkma kırsınlar seni ağla suratını yastığa kapat duygunu boşalt ki bu sana stres sinir yaratmasın dostum benim

Özetlemek gerekirse
1-AKADEMİK SEVİYENİ SAKIN BIRAKMA İLERLET
2-İŞ BUL BULAMAZSAN KENDİNE HOBİ EDİN RESİM ÇİZ YA DA KENDİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN HOŞLANDIĞIN AKTİVİTELERİ BUL
3-KIZ ARKADAŞINLA YÜZLEŞMEKTEN KORKMA DUYGULARINI YAŞA

Kendini test et eğer gittikçe kötüleşiyorsan ruh ve sinir hastalıkları bölümünden randevu al,ben 3 senedir gidiyorum ilk gittiğim günden şu ana kadar o kadar çok pozitif olup geliştim ki yararını çok gördüm

Ne zaman istersen bana ulaşabilirsin elimden geldiğince yardım eder her zaman
Sağlıklı günler dilerim

Rating - 100%
Kardeşim hayattan bıktım. Okul - ders - maddi hayat nedenlerinden dolayı. Çok şükür ki bu hack ve yazılım işlerine girerek kafamı dağıttım. Şimdi asıl konu bu değil. Malum işi çok sık yapıyorum anlarsın 3.1 Bu zamana kadar (17) manit olmadı. Olsaydı hayatım daha da mutlu olurdu. Bana önerebileceğin birşey var mı ? Şimdiden teşekkürler

Rating - 0%
Mutlu olduğum gün yok desem yeridir :D "Gelecek kaygısı" bitiriyor beni düzgün bir gelecek için savaşıyorum ama ne istediğimden hala emin değilim 18ime girmeme az bir süre kalmasına rağmen meslek konusunda çok kararsızım...

Deal with the Devil

The joke's on you
Rating - 100%
Mutlu olduğum gün yok desem yeridir :D "Gelecek kaygısı" bitiriyor beni düzgün bir gelecek için savaşıyorum ama ne istediğimden hala emin değilim 18ime girmeme az bir süre kalmasına rağmen meslek konusunda çok kararsızım...
Türkiye şartlarında mutlu olman için zaten ya zengin olman gerek ya da pasaportun olmasın gerek :kahpe
gelecek kaygısı hepimizde var psikologa danışıp verdiği ilaçlarla kaygıyı azaltabilirsin ( önerim )
meslek konusunda kendini keşfetmen gerek neye yatkınım neyi yapmayı çok seviyorum sevdiğin şeyi bulduğun zaman onun mesleğine yöneleceksin zaten biraz ders çalışman ve gayret etmen gerekli sadece

Rating - 0%
benimde bi sıkıntım şu bir gün musallatılı biri geldi dediki aşık olmuş cin kuzenime neyse gittik halletik cin ama ifrit bundan önce gittikleri hocadan haber alamıyolar diğer hocada bakmam diyor ben baktım buna 1.50 boyunda 30 kilo kadın duvardan kuzeniyle konuşuyor sevişmek istiyor felan cini ben mühürledim kendi ilmimle bağladım bağlamadan 5-10 dakka evel uğraşırken o aşık olan oglana kendini iyice aşık ediyor çok güzel sexi bi kadın halinde gösteriyorr ama 1.50 30 kilo toprak derili tırnakları 30 cm kolları yere kadar çirkin melün yaratıgın teki buna diyoki bu evliya adam beni bağlıcak çok tehlikeli biri bu bağladıktan sonra gel beni kurtar sonrada evden ormana kaçalım bu beni öldürür diyor sonra ben cini o gün perdeye mühürledim evin perdesine buda görüyor cin orda perdede mühürlü dualarla felan duayı bozmak için üstüne işiyor duanın etkisi gidiyor tabi cin serbest kalıyor sonra evden ormana kaçıyor ormana kaçmadan öncede bu aşık cin adamın aşık oldugu sevgilisinin çağırttırıyor onu düşman gbi gösterip sevgilisinin burnunu kırdıtıyor dövdürüp gözünü felan morartıyor sonra ormana kaçıyor ondan sonrada haber alamadık her gece yastıga başımı koydugumda bu aklıma geliyor ve pişman oluyorum bazen ağlıyorum niye öldürmedim o an diye kendimi suçluyorum kafamdan çıkmıyor sonra bide bi forumda haksız yere suçlanmıştım büyücü lavugun biriyle kavga ettik herkes adamı savundu dedim olm uymayın buna çarpılırsınız büyü haram yok adamlar inadına büyüye gittiler ben hep dedim gitmeyin büyü haram adamlar koştu ve beni suçladılar bana karşı tavır aldılar hepsi birden demorilize edici şeyler yazdı benimde sinirler gitti o ara millet ne mal abi adam milletin büyüyle yuvasını yıkıyor ayırıyor vs adamı haklı buluyolar ben haksızım ondan sonra zaten cin çıkarmayı büyü bozmayı felan bıraktım dedim ne halleri varsa görsün böyle milletmi olur elin yarrağı tatlı gelir hesabı mk

Rating - 0%
Tamam herşey okey kanka çok iyi bir hayat yaşadığın söylenemez ama para seni bulmaz sen parayı bulmak zorundasın.

Sana tavsiye vermiyorum ama genelde illegal işler yapanlar parasızlıktan geçimsizlikten bu hırsızların çoğunluğunda öyle diğerleide zevkine çalar.

Eğer iradene sahip çıkamazsan açta kalsan haram yemezsen helal olsun ancak çalmayı kolay yol olarak görürsen geleceğine veda etmeni söylerim.

yapıpta para kazanabileceğin şeyler kısıtlı gibi duruyor.

tavsiye olarak algılama diyeceklerimi yap da demiyorum.

Poşetçilik.

civciv kullanımı paylaşımı vs

gizli özel bilgilerin paylaşımı vs

bu tarz şeylerle anca parayı bulursun Türkiye şartlarında çalışarak anca karnını doyurursun daha fazlasına erişim imkanı sağlayamazsın herkesin ne kadar kazandığını biliyoruz az çok?

zenginler genelde illegal işler ile zengin olup paralarına para katıyor tabi bu para kirli para harcayıp harcamamak sana kalmış geleceğini güzel yönlendirmeni dilerim ;)

Rating - 0%
baş tacisin 💎

Rating - 0%
ADAAAAM

Rating - 0%
Ailenin bir bildiği vardır annen baban sana oku diyorsa kesinlikle sorgulama ve oku onlar senden daha tecrübeli daha çok şey görmüş etmiş biliyorlar o yüzden sakın okulunu bırakma

kaçıncı sınıf ya da kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama verebileceğim tavsiyeler şunlar maddi bunalım kötü şeydir çok yaşadım hala yaşıyorum maddi bunalım yanında arkadaşlarına bakıp kendini böyle sınıflandırmış olmanın psikolojisini de anlıyorum onu da yaşadım
öncelikle bulunduğun çevrede part time iş bakabilirsin eğer liseye gidiyorsan okul çıkışlarında
iş bulamazsan kafanı meşgul edecek bir hobi bul örnek olarak yürüyüş yapabilirsin veyahut akşamları kimse olmadığı zaman bulunduğun yerde tek başına kendini soyutlayabilirsin bu bunalımı atlatman için ilk önce iş bulman gerek ki bu pandemi sürecinde aşırı zor derecede o yüzden bu zor zamanlarda işe yine bakman gerekecek bulamazsan yapacak bir şey yok kendini dinleme kendini dinlersen beyin sürekli seni o sıkıntının içinde döngüye sokacak ve olduğundan daha kötü hissetmeye de başlayabilirsin o yüzden bir aktivite bul

İkincisi arkadaşların gezip tozmasından parayı saçmasın yapabileceğin bir durum değil benimde yaşıtlarım parayı saçıp karı kızla gönül eğlendiriyor onların yaptıklarının 1/3 anca yapabiliyorum ama bu yönden bir derdim yok,tahmin ediyorum her şeyin sırası gelecek şimdi yapamazsan ileride yaparsın hayatının hiçbir noktasında istediğin şeyi yapamayacağın anlamına gelmiyor

Üçüncüsü kız arkadaş konusunda benim yaklaşık 4 senelik bir ilişkim olmuştu kız annemi babamı tanıyor ailemle aynı sofraya oturmuşluğu benim ramazanlarda onlara gidip beraber iftar yapmışlığımız cebimde 5 kuruş para yokken her şeyi kendisinin karşıladığı bir ilişkim oldu en sonunda da terk edildim '' Oğulcan ben maddi yönden güçlü bir insan arıyorum '' mesajıyla ne yaptım sabahlara kadar hıçkıra hıçkıra ağladım aniden bir ortamda eski yaşadığımız şeyler aklıma geldi moralim bozuldu ama sonra noldu atlattım önüme başka insanlar çıktı başka ilişkilerim oldu başka ortamlarda bulundum yeni insanlar sayesinde yeni yerler gördüm o yüzden yaşımız genç her şey başımıza gelecek ayrılık yaşanacak mutlu olacağız ağlayacağız sevineceğiz bunalıma gireceğiz bunlar bizim doğamızın parçası kız konusunda sana kafana takma demiyorum tak içindeki her şeyi yaşa korktuğun şeylerin bilerek üstüne git eğer gitmezsen ileride iki katı senden çıkıyor hani bir erkeğin adam olduğu bir evre olur ya ilişki bakımından onu yaşamaktan korkma kırsınlar seni ağla suratını yastığa kapat duygunu boşalt ki bu sana stres sinir yaratmasın dostum benim

Özetlemek gerekirse
1-AKADEMİK SEVİYENİ SAKIN BIRAKMA İLERLET
2-İŞ BUL BULAMAZSAN KENDİNE HOBİ EDİN RESİM ÇİZ YA DA KENDİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN HOŞLANDIĞIN AKTİVİTELERİ BUL
3-KIZ ARKADAŞINLA YÜZLEŞMEKTEN KORKMA DUYGULARINI YAŞA

Kendini test et eğer gittikçe kötüleşiyorsan ruh ve sinir hastalıkları bölümünden randevu al,ben 3 senedir gidiyorum ilk gittiğim günden şu ana kadar o kadar çok pozitif olup geliştim ki yararını çok gördüm

Ne zaman istersen bana ulaşabilirsin elimden geldiğince yardım eder her zaman
Sağlıklı günler dilerim
İlgi alanı bulamıyorum

Rating - 0%
valla keşke amerikada almanyada doğsak ne olurdu yaw çokmu fazla bişey istedik yada zengin birinin orta halli birinin fakir olmak dünyanın en zor şeyi kim ne derse desin millet sokakta istedigini yer sen evde peynir ekmek sucuk yersin millet sevgilisiyle starbucksda dünyaları yer gezer sen bankta oturursun mesela tiktokta yada yutubede adamların yaşamlarına bak fakir olmak koyar adama harbi yaşamayan bilmez adam zengin dogduysa nerden bilecek aq hayata hazır başlıyor çalışmasına gerek yok altına hemen bi araba lüks bi ev oh şahsen ben tanrı olsam herkesi eşit yaratırdım kimseyi zengin babadan dogma olmazdı

131,466Konular
3,268,479Mesajlar
315,230Kullanıcılar
Sezay.ASon Üye
Üst Alt