ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA BENİM BİR SORUM OLACAKTI FORUMDAKİ BAZI KONULARA BEĞENİ VE YORUM ATAMIYORUM NEDEN BÖYLE NASIL DÜZELTEBİLİRİZ
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA BENİM BİR SORUM OLACAKTI FORUMDAKİ BAZI KONULARA BEĞENİ VE YORUM ATAMIYORUM NEDEN BÖYLE NASIL DÜZELTEBİLİRİZ
Mesela hocam hesap paylaşımı yapsam rütbe atlarmıyımÖncellikle hoşgeldin,eğer ki foruma yararlı bir şey yaparsanız ve rütbe atlarsanız böyle bir sıkıntı yaşanmayacaktır.
özele helir misin ?ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA BENİM BİR SORUM OLACAKTI FORUMDAKİ BAZI KONULARA BEĞENİ VE YORUM ATAMIYORUM NEDEN BÖYLE NASIL DÜZELTEBİLİRİZ
1- AKTİF OLÖNCELİKLE HERKESE MERHABA BENİM BİR SORUM OLACAKTI FORUMDAKİ BAZI KONULARA BEĞENİ VE YORUM ATAMIYORUM NEDEN BÖYLE NASIL DÜZELTEBİLİRİZ
özele gelenlere söylüyorum bro çunku özelden ayrintili bir aciklama yapiyorum yeni gelenlere dedim ya özelden bana yaz1- AKTİF OL
2- KONU AÇ
3- İCRAAT YAP
BUNLARİ YAP HERŞEY SENİN BRO
Dostum özelden değilde BURDAN yapsan Herkes görse daha iyi .özele gelenlere söylüyorum bro çunku özelden ayrintili bir aciklama yapiyorum yeni gelenlere dedim ya özelden bana yaz
Dostum kafan mı iyi ? Herkes görsün ki hem katkıda bulunsunlar hemde karşılığıi alsınlar ve sana bişey demedim durduk yere cevap yazdın özelden yazıyorum Fln diye SORDUM MU ?üzgünüm herkes görmesin daha iyi..kolay çözüm sundum bu kadar uşengec olursanız olmaz