3.13.0-85-generic Exploit Lazim bulamadim :'(

Elimde 7 tane server var hepside ayni surumu kullaniyor lanet olasicalar. Forumda dolanirken Rooter.pl denedim olmadi ariyorum google amcada oda dediki ben bilmem. Varsa...

Elimde 7 tane server var hepside ayni surumu kullaniyor lanet olasicalar. Forumda dolanirken Rooter.pl denedim olmadi ariyorum google amcada oda dediki ben bilmem. Varsa elinizde degerlendiriyim serveri hazir backconnect olmusken. Tesekkur ederim simdiden.

@dr4cula root olupta napacan kanka? Sonuçta serverdaki siteleri hacklemek değil mi? Yerinde olsam bu versiyon serveri bypasslama tekniklerini arardım.

https://www.youtube.com/channel/UCwfYw-C2xqemqrXq0IKF_Mg/videos

Bak bu adam çok büyük bypasser. Videolarını incele. Kesin yardımcı olacaktır. Adam açık olmayan görülmeyen siteleri bile zorlaya zorlaya hackliyor.
Haklisin amacim serverdaki siteleri hacklemek. Ancak root mantigiyla daha makul geliyor bana admin ol serverda rahat rahat gec mass cek yapistir sonra. Ondan sonra keyif sigarasi yakarsin gir mirrorlari temiz is.

Son düzenleme:
Haklısın ama elinde exploit yoksa yapacak tek şey bypass. Olmazsa akşam beraber operasyon yapabiliriz.

131,893Konular
3,272,369Mesajlar
316,488Kullanıcılar
regex-Son Üye
Üst Alt