Aga Her şeyi en baştan yapicağım biri lazım 4 5k kıl hesabım yok 0dan başlıyorum site var isterse txtyi salarım gelecek olan yoruma kullanıcı adını yazsın ben yazarım pay...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga Her şeyi en baştan yapicağım biri lazım 4 5k kıl hesabım yok 0dan başlıyorum site var isterse txtyi salarım gelecek olan yoruma kullanıcı adını yazsın ben yazarım pay olarak diyelim ki 3 tane düştü 1 benim 1 onun biri ortak kullanırız ne kadar düşerse her türlü yarı yarıya
Şimdiden teşekkürler

Aga Her şeyi en baştan yapicağım biri lazım 4 5k kıl hesabım yok 0dan başlıyorum site var isterse txtyi salarım gelecek olan yoruma kullanıcı adını yazsın ben yazarım pay olarak diyelim ki 3 tane düştü 1 benim 1 onun biri ortak kullanırız ne kadar düşerse her türlü yarı yarıya
Şimdiden teşekkürler
ghosthinghim yazarsın konuşuruz

Şimdiden teşekkürler
@baznx konuşalım bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,662Konular
3,270,176Mesajlar
315,716Kullanıcılar
Tomercu100Son Üye
Üst Alt