Başlıktan Belli Zaten Konulara Yapılan Yorumları En Başa Sabitleme Özelliği Gelse Güzel Olur Çalışan Methodlar İçin Başkalarının Yaptığı ''Güncel'' Yorumunu Sabitleriz Gibi Gibi
Reis mesela bir method konusu açılıyor. Diyelim ki 1 ay önce açılmış. Ama bugün birisi denedi ve güncel olduğunu söyledi. Bunu sabitleriz mesela. Böylece konuya girenler de görür çalışıp çalışmadığını. @Mectruytam anlamadım konuyu ?
@Mectruy arkadaş güzel açıklamış aynen bu şekil yorumlarda başa sabitleme özelliği gelse güzel ve kullanışlı olurReis mesela bir method konusu açılıyor. Diyelim ki 1 ay önce açılmış. Ama bugün birisi denedi ve güncel olduğunu söyledi. Bunu sabitleriz mesela. Böylece konuya girenler de görür çalışıp çalışmadığını. @Mectruy
Bence de. Katılıyorum@Mectruy arkadaş güzel açıklamış aynen bu şekil yorumlarda başa sabitleme özelliği gelse güzel ve kullanışlı olur
Çok güzel bir özellik olur foruma zararda vermez boş bir şeyde değilBence de. Katılıyorum
Aynen öyleÇok güzel bir özellik olur foruma zararda vermez boş bir şeyde değil
Başlıktan Belli Zaten Konulara Yapılan Yorumları En Başa Sabitleme Özelliği Gelse Güzel Olur Çalışan Methodlar İçin Başkalarının Yaptığı ''Güncel'' Yorumunu Sabitleriz Gibi Gibi