Yardım Oto Dm Scripti Kodlama

Merhaba Spy Hack Ailesi, kendime özel bir oto dm scripti kodlamayı düşünüyorum önerinleriniz neler birde bir sroum var mesela benim elimde 3-4 tane oto dm scripti var mese...

Merhaba Spy Hack Ailesi,
kendime özel bir oto dm scripti kodlamayı düşünüyorum önerinleriniz neler birde bir sroum var
mesela benim elimde 3-4 tane oto dm scripti var mese 1.cinin birtnae fonksiyonunu 3. ye ekleyebilirmiyim yani öndan biraz alıp ondan birz alıp bir script ortaya koyabilirmiyim?

bro önemli olan scirpt değil hazır html ve css ilede yapabilirsin ancak en önemli şey api

apinin ban yememesi lazım bi tane sağlam api kodlaman lazım

sky otoyu çıkartmıştı sonra free saldı şimdi api gg oldu şimdi ise tek apiyi 200 tl ye satıyor mesela

Neden 0'dan yapıyorsun zaten hazırları var,php biliyorsan bunların üstüne ekleyebilirsin ki 0'dan kodlamak için orta ya da üst düzey php bilgisi gerikir

zekice aslında ama fonksiyonlar mesela wp basma toplama gibisinden

eğer ingilizce biliyorsan anlıyorsun fonksiyonların ne işe yaradığını, biraz karıştır kodları takıldığın yer olursa yazabilirsin.

Kanka api her sc de mgp25 piyasadakilerin hepsine baktım. Farklı bir şey yapmak için insta apisini kullanmaman lazım ban yememek için. Ben curl ile denedim proxy kullandım bir yere kadar götürdü. Mesela oto takip yapması için api yerine konsoldan JavaScript kodu yazınca daha iyi çalışır gibi apisiz düşünmen gerekli ki buda çok zor. Ücretsiz sc ile ücretli aynı mesela instafly da çok çalıştırınca ban yediriyor

Merhaba Spy Hack Ailesi,
kendime özel bir oto dm scripti kodlamayı düşünüyorum önerinleriniz neler birde bir sroum var
mesela benim elimde 3-4 tane oto dm scripti var mese 1.cinin birtnae fonksiyonunu 3. ye ekleyebilirmiyim yani öndan biraz alıp ondan birz alıp bir script ortaya koyabilirmiyim?
phiping host için insta atsan p5nzer kapanmış

Apiların çoğu daha doğrusu tamamı aynı mantıkla aynı yerlere post request gönderiyor fakat artık eskisi kadar verim alınmamaya başlandı uğraşmaya değmez ben 2 haftamı verdim otoya elim de kaldı diyebiliriz

Kanka api her sc de mgp25 piyasadakilerin hepsine baktım. Farklı bir şey yapmak için insta apisini kullanmaman lazım ban yememek için. Ben curl ile denedim proxy kullandım bir yere kadar götürdü. Mesela oto takip yapması için api yerine konsoldan JavaScript kodu yazınca daha iyi çalışır gibi apisiz düşünmen gerekli ki buda çok zor. Ücretsiz sc ile ücretli aynı mesela instafly da çok çalıştırınca ban yediriyor
/api/v1/friendships/${this.id}/following/ takip etmek için buralara request gönderiyorsun aynı şeyi script ile de yaparsın pek bir şey fark etmez

131,688Konular
3,270,356Mesajlar
315,892Kullanıcılar
User0007Son Üye
Üst Alt