Yasadigim paranormal anim

Sa abiler kardesler heralde s.k. tuttuk neyse anlatıyım olayi Biz 6 arkadaş evimize iki sokak uzak olan bir okul var icinde fistik gibi yer var ustu kapali alta 4 bank ortası...

Sa abiler kardesler heralde s.k. tuttuk neyse anlatıyım olayi
Biz 6 arkadaş evimize iki sokak uzak olan bir okul var icinde fistik gibi yer var ustu kapali alta 4 bank ortası katlanan masa okula bak katlanan masa var neyse izmirde oturuyom bu arada yani bilirsiniz baya bol yagmurluydu bir aylik suyu bir gunde yagmisti falan neyse oturuyoz en az 3 kere yagmur hizlandi durdu hizlandi durdu yandan bi anda ates harlandı atese baktik su icinde yuzuyor kuru kalmasi sonmemesi imkansiz biz zaten bole olaylar yasiyoduk bu biraz fazla geldi okuldan ciktik iki tur atip eve gidicektik gectigimiz mahallelerdeki lambalar biz gecerken sonuyor gectikten sonra yaniyor neyse tam dedik gidelim fazla durmayalim carpilcaz falan tassagina bir arkadasim saat 11 gece ezan sesi duydugunu falan dedi ben duymadim sadece o arkadasim duydu korktu evlere dagildik gece evde sesler falan vardi onlara alisiktim bardak dusme falan oda nadiren oluyodu onda sorun yoktu uyudum uyandim bukadar v2 istiyen varmi baykus meselesi var o bam baska bisey

kanka baykuşu ad okudum. anladığım kadarıyla, bak sadece kendi fikrimi söylüyorum. Cenabet yatıyorsun sanırım sen. git bi gusül al. gece de g*tün açık uyuma

131,843Konular
3,271,947Mesajlar
316,373Kullanıcılar
barisimSon Üye
Üst Alt