Google Play Herhangi Oyunda Ücretsiz İçerik Alma

Arkadaşlar Öncelikle Kartınızda içeriği satın alacak kadar paranız olmalı.(Faturalı hat iseniz oda olur. İçeriği Satın aldıktan 1 saat sonra google play 'e ödemeyi geri...

Arkadaşlar Öncelikle Kartınızda içeriği satın alacak kadar paranız olmalı.(Faturalı hat iseniz oda olur.
İçeriği Satın aldıktan 1 saat sonra google play 'e ödemeyi geri yatırmalarını,bu ödemeyi küçük kardeşinizin yaptığını ve ödemeden haberinizin olmadığı hakkında bir mail atın.Ödeme kartınıza gelecektir ve aldığınız içerik sizde kalacaktır.
Sorumluluk kabul etmiyorum hiçbir şekilde

Ekli dosyalar

• aq.PNG
    aq.PNG
    29.2 KB · Görüntüleme: 14
Arkadaşlar Öncelikle Kartınızda içeriği satın alacak kadar paranız olmalı.(Faturalı hat iseniz oda olur.
İçeriği Satın aldıktan 1 saat sonra google play 'e ödemeyi geri yatırmalarını,bu ödemeyi küçük kardeşinizin yaptığını ve ödemeden haberinizin olmadığı hakkında bir mail atın.Ödeme kartınıza gelecektir ve aldığınız içerik sizde kalacaktır.

Teşekkürler

131,900Konular
3,272,417Mesajlar
316,498Kullanıcılar
tvxdevSon Üye
Üst Alt