Beyler başlıktan anlayacağınız gibi 10K ve üstü hesaplar ile buglu dm methodunu takas ederim ilkçilik yapmayın method çok değerli bir method sanalda 3 5 kişide var ama yapmayı bilmiyorlar birazdan aşağıya kanıt bırakıcam iyi forumlar 
zaten öyle yapıcam da şuan birkaç işim var300 tane dm bas anlık video çek at
seni göt etmemek içinşuan işin varsa konu neden açıyorsun kanıt at öyle sat millete
şuan dm basıyom salın atıcam aqkanıtlı bi şekilde anlık video At dediği gibi arkadaşın
al amk al al götgfpdasgpasplgğaplğ gençler +1 dolandırıcıdır işlem almayın kanıt at 300 dm diyorum işim var şuan dm basıyorum hesap salın atacagım diyor alanın aklını **Küfürbaz** iyi forumlar
senin azure methodunu salayımda görflpasplfaspğlfalps hala al diyor tokatçı ibne seni 300 anlık bas video çek lan hadi
salsenin azure methodunu salayımda gör![]()
vay 0ça bak topu topuna bastıgı 50dm ve zaman aralıgına bakın 10 dk arayla kimi koparıyorsun lan sen ibne oto dm 300 tane anlık bassana yiyorsahttps://s6.dosya.tc/server/c8xe22/ScreenRecord-2021-04-10-12-30-03.mp4.html buda kanıttır inanmayan orospulara inat
jaxy tokatçısının methodu Simdik opera azure gizli sekme gir kayıt ol ama o tarayıcıda önceden azure açılmamış olsun sonra kayıt ol ama Amerikan mail ile ABD vpn acik olsun ABD isim ile mail aç sonra kayıt ol tel no azure hiç SMS almamış kişi ile onaylattirmalisin bak burası önemli ardından ziraat bankasinda kart oluştur sanal kart oluştur de ve sana sanal kart bilgisi verir onu gir ziraat kayıtlı olan adamın isim soy isim yaz adres kısmı DR. SADIK AHMET CADDESİ NO:90 DENİZKÖŞKLER/AVCILAR/İSTANBUL, 34315 bunu yaz
lan aptal herif seni senin o götün yüzünden acele ile attım am salağıvay 0ça bak topu topuna bastıgı 50dm ve zaman aralıgına bakın 10 dk arayla kimi koparıyorsun lan sen ibne oto dm 300 tane anlık bassana yiyorsa
ayn ayn sapldplğasdlplan aptal herif seni senin o götün yüzünden acele ile attım am salağı
kanka escrow olsa ne yazar oto dm 300anlık bas diyorum 10dk arayla 50 dm gösteriyor kim inanırİnanmayın ilk salmayın escrow kullanın
ula amcık sen hala konusuyormusunolm jaxy ile bysmartien bana oynuyor veledlere bak![]()
lan aptal herif seni diyorsunki video at onun için erkenden bastım ve ayrıca öncedende bastım mal bu çocuk aqkanka escrow olsa ne yazar oto dm 300anlık bas diyorum 10dk arayla 50 dm gösteriyor kim inanır
oto dm 300 anlık bas çek atlan aptal herif seni diyorsunki video at onun için erkenden bastım ve ayrıca öncedende bastım mal bu çocuk aq
tokatçı kralıVelet nedir hırrım sanalda yenisin git bokunla oyna tokatcisin olm
kardeşim bilip bilmeden boş boş konuşmaVelet nedir hırrım sanalda yenisin git bokunla oyna tokatcisin olm
Knk sikleme milleti kudurmalari normal fake wp ni atsanna. YazimBeyler başlıktan anlayacağınız gibi 10K ve üstü hesaplar ile buglu dm methodunu takas ederim ilkçilik yapmayın method çok değerli bir method sanalda 3 5 kişide var ama yapmayı bilmiyorlar birazdan aşağıya kanıt bırakıcam iyi forumlar![]()