Rating - 0%
Aga şu c2 anlık hilesini ücretsiz veren yokmu ya
Aga anlık hilesi ne işe yarıyor yani ne halt ediyor ne ayrıcalık tanıyorAga şu c2 anlık hilesini ücretsiz veren yokmu ya
Dayıları dolandırmaya yarıyor köpek gibi para atıyorlarAga anlık hilesi ne işe yarıyor yani ne halt ediyor ne ayrıcalık tanıyor
Anlık hilesi yapınca ne oluyor daha çok kişi mi görüyor profiliniDayıları dolandırmaya yarıyor köpek gibi para atıyorlar
Hayır anlık nude karşılığı para atanlar varAnlık hilesi yapınca ne oluyor daha çok kişi mi görüyor profilini
ne işAga şu c2 anlık hilesini ücretsiz veren yokmu ya
Anlık hilesi lazım
Valla kanka ben kendim akıl ettim de anlık olayında takılıyorumgerçekten herkes ben ne napıyorsam onumu yapıyor valla instagram devrini buraya ben getirmişimdir ve şimdi c2 den para kazanıyorum diye herkes orayamı yöneliyor ne çabuk yayılıyor amk namım
Kanka ses istemiyor bazıları isterlerse de ev arkadaşım atar. Para işini de papara dan hallediyorumSes istiyen insanı ne yapicaksin onu geçtim para işini nasıl hallediyorsun elimde eski var ama cevaplarsan atarım
Detay açar mısın papara da kr3di kar5ı kimin adına ise ona atıyor başkasına atamıyorsun diye biliyorumKanka ses istemiyor bazıları isterlerse de ev arkadaşım atar. Para işini de papara dan hallediyorum
Kardeşimin hesabı diyip geçiyorum nasıl olsa teyit anlık atıyorumDetay açar mısın papara da kr3di kar5ı kimin adına ise ona atıyor başkasına atamıyorsun diye biliyorum
Nick atsana resim aticam anlık geliyor muKardeşimin hesabı diyip geçiyorum nasıl olsa teyit anlık atıyorum
Burakking2257 at kankaNick atsana resim aticam anlık geliyor mu
Ses hileside var bromSes istiyen insanı ne yapicaksin onu geçtim para işini nasıl hallediyorsun elimde eski var ama cevaplarsan atarım
Arşivler var Bir boka yaramıyorSes hileside var brom![]()
Nick atsana resim aticam anlık geliyor mu
Aga şu c2 anlık hilesini ücretsiz veren yokmu ya