Yardım Telegram Bot

Rating - 0%
Merhaba,

Konu başlığında yer verdiğim gibi desteklerinize ihtiyacım var, hangi BOT' u yüklesem hepsinde bir sorun çıkıyor çoğu SCAM az önce bir tane daha denedim hatta konsola KOD yazıp baya bir kastım 5 gündür kasıyorum sanırım oda SCAM çıktı, BOT sahibi ile baya bir mailleştik ama işi yokuşa sürüyor anlayacağınız, adam gibi çalışan bildiğin para kazanma BOT' u var mı kendinizce test edip onayladığınız,

Desteklerinizi bekliyorum
Herkese Selamlar,

Rating - 0%
Temiz bot yok ki zaten :)) kendi botunu kurarsın link kısaltma ve başka şeylerden reklam alırsın en azından hem kendin kazanır hem de kazandırırsın :))

Rating - 0%
Teşekkür ederim nasıl yapabileceğim hakkında destek alabilirsem çok sevinirim....

Rating - 0%
Merhaba,

Konu başlığında yer verdiğim gibi desteklerinize ihtiyacım var, hangi BOT' u yüklesem hepsinde bir sorun çıkıyor çoğu SCAM az önce bir tane daha denedim hatta konsola KOD yazıp baya bir kastım 5 gündür kasıyorum sanırım oda SCAM çıktı, BOT sahibi ile baya bir mailleştik ama işi yokuşa sürüyor anlayacağınız, adam gibi çalışan bildiğin para kazanma BOT' u var mı kendinizce test edip onayladığınız,

Desteklerinizi bekliyorum
Herkese Selamlar,
botların çoğu hatta hepsi scam

131,536Konular
3,269,045Mesajlar
315,360Kullanıcılar
zikovxdSon Üye
Üst Alt