Satım Tüm Oyunlardan Hwid Ban Kaldırma (Spoofer Yok)

Arkadaşlar öncelikle Merhaba; 1 Aya yakındır HWID BAN kaldırmanın çözümünü arıyordum ve 2 gün önce bunu başardım Valorant'da. Spoofer değil bu arada. Discord sunucumdan 3...

Arkadaşlar öncelikle Merhaba;
1 Aya yakındır HWID BAN kaldırmanın çözümünü arıyordum ve 2 gün önce bunu başardım Valorant'da. Spoofer değil bu arada. Discord sunucumdan 3 kişiye düne özel yaptım ve kanıt olarak DC'de yayın açıp ispatladım. Her gün bu şekil de HWID banını kaldırmak için bağlandığım bilgisayarlar da ilk halini yayın açtırıp kanıtlayacağım sonrada benden sonra 1-2 saatlik bir şekilde canlı yayın da kalmasını ve ban yiyip yemediğini oyuna girebildiğini kanıt olarak sunacağım. Şuan Türkiye'de bu işi yapan insanların çoğu Free Spoofer'ları alıp kendi Spooferlarıymış gibi yalandan editleyip logo isim değişip 200-250 TL'ye satıyorlar. Benim sizden talep gördüğüm ücret ise 50 TL her hangi bir gün ay haftalık kısıtlaması zaten yok. 1 Kere yaptıktan sonra bir daha bişey yapmanıza gerek kalmicak. Almak isteyen varsa eğer iletişime geçebilir veyahut DC'den yazabilir.

DC: VANCÖNÖVÖRİ#9322

Moderatörün son düzenlenenleri:
131,853Konular
3,272,024Mesajlar
316,393Kullanıcılar
thompt34Son Üye
Üst Alt