http://medyatakip.tr.ht/ Başlıyorum Web Hacking İşine Yavaştan çee
Tht den hacking method buldum şimdi .net hacklemeye başlıycam yapabilirsemniye free domain![]()
Domain nasıl reglenir / tht yarrbaylar karargahıTht den hacking method buldum şimdi .net hacklemeye başlıycam yapabilirsem![]()
yarrrrrbayların çok oldugu yerden hayır gelmezzDomain nasıl reglenir / tht yarrbaylar karargahı
Reg derken hocam tam olarak neDomain nasıl reglenir / tht yarrbaylar karargahı
siteyi kendin açmışssın yaniReg derken hocam tam olarak ne
Baktımda register demekle aynı olay mı reis? kastedilensiteyi kendin açmışssın yani
ya belli işte siteyi kendin açıp index basmışssın çöp konuBaktımda register demekle aynı olay mı reis? kastedilen
Aylardır öğrenebiliyodumda ben mi fbi hacklemedim nerde kaldı adalet nerdi kaldı web hack nerde özgüriyet canın sıkılsa site hackle sana kolay hayat ömer bey çareyi böyle buldum belkiya belli işte siteyi kendin açıp index basmışssın çöp konu

ya amk mal mal konuşma kendi siteni açıp index basınca heçkır olmuyorsun ve forumda yasakAylardır öğrenebiliyodumda ben mi fbi hacklemedim nerde kaldı adalet nerdi kaldı web hack nerde özgüriyet canın sıkılsa site hackle sana kolay hayat ömer bey çareyi böyle buldum belki![]()