Slmcihanben Denilen Kolpa

Evet arkadaşlar bu tokatçı şahsiyetsiz geçen yıl bu zamanlar slmcihanben veya cihanvia adıyla ortamda gezip milletin parasını alıp engel atıyodu Para vermeyenide seni...

Evet arkadaşlar bu tokatçı şahsiyetsiz geçen yıl bu zamanlar slmcihanben veya cihanvia adıyla ortamda gezip milletin parasını alıp engel atıyodu
Para vermeyenide seni kapatırım aileni bulurum diyerek zorla milletin parasını alıyodu SALLAMIYORUM ELİMDE KANIT VAR
bu it ne zamandır yok sanalda nerdedir ne yapar bilgisi olan var mı

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Evet arkadaşlar bu tokatçı şahsiyetsiz geçen yıl bu zamanlar slmcihanben veya cihanvia adıyla ortamda gezip milletin parasını alıp engel atıyodu
Para vermeyenide seni kapatırım aileni bulurum diyerek zorla milletin parasını alıyodu SALLAMIYORUM ELİMDE KANIT VAR
Ya Kardeşim Bu Tokatcilara ne oldu ben değilim bu arada iyi forumlar

2 yıl önce hesabını kapattım madde atarak benide tehdit etti sonuçta ****** çee Boş ve kolpacı birisi

131,969Konular
3,273,397Mesajlar
316,679Kullanıcılar
Bulut2445Son Üye
Üst Alt