Beyler bir tane script vardı 2 saat editledim böyle birşey çıktı ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz. Müzik vb. şeylerden rahatsız olursanız yazın buraya nereden...
simdi ekledim hacı eywsc foto koysaydın
eywBeyler bir tane script vardı 2 saat editledim böyle birşey çıktı ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz. Müzik vb. şeylerden rahatsız olursanız yazın buraya nereden değiştireceğinizi göstereyim.
Ekli dosyayı görüntüle 18170
link
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Beyler bir tane script vardı 2 saat editledim böyle birşey çıktı ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz. Müzik vb. şeylerden rahatsız olursanız yazın buraya nereden değiştireceğinizi göstereyim.
link
linkte ki dosya hatalıBeyler bir tane script vardı 2 saat editledim böyle birşey çıktı ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz. Müzik vb. şeylerden rahatsız olursanız yazın buraya nereden değiştireceğinizi göstereyim.
link
var lakin linkin yanına[/HIDEREPLYTHANKS] gelmiş onu silDosya Yok Bro
düzenlendilinkte ki dosya hatalı
düzenlendiDosya Yok Bro
index.html dosyasını düzenle <iframe width="0" height="0" src="link?start=14&autoplay=1" kımındaki youtube linkinin ?starttan öncesini istediğin şarkıyı açıp sağ tıkla video urlsini kopyala de oraya yazdostum müziği nasıl değiştirebilirim
NdjxjdBeyler bir tane script vardı 2 saat editledim böyle birşey çıktı ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz. Müzik vb. şeylerden rahatsız olursanız yazın buraya nereden değiştireceğinizi göstereyim.
link
Beyler bir tane script vardı 2 saat editledim böyle birşey çıktı ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz. Müzik vb. şeylerden rahatsız olursanız yazın buraya nereden değiştireceğinizi göstereyim.
link
BakalımBeyler bir tane script vardı 2 saat editledim böyle birşey çıktı ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz. Müzik vb. şeylerden rahatsız olursanız yazın buraya nereden değiştireceğinizi göstereyim.
link
Kanka bende müzik calmiyo nedenBeyler bir tane script vardı 2 saat editledim böyle birşey çıktı ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz. Müzik vb. şeylerden rahatsız olursanız yazın buraya nereden değiştireceğinizi göstereyim.
link
bakalıımBeyler bir tane script vardı 2 saat editledim böyle birşey çıktı ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz. Müzik vb. şeylerden rahatsız olursanız yazın buraya nereden değiştireceğinizi göstereyim.
link
eline sağlıkBeyler bir tane script vardı 2 saat editledim böyle birşey çıktı ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz. Müzik vb. şeylerden rahatsız olursanız yazın buraya nereden değiştireceğinizi göstereyim.
link
EyvallahBeyler bir tane script vardı 2 saat editledim böyle birşey çıktı ben çok beğendim umarım sizde beğenirsiniz. Müzik vb. şeylerden rahatsız olursanız yazın buraya nereden değiştireceğinizi göstereyim.
link
link