Yardım İnstagram Mavi Rozet başvurusunda red yiyorum

Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar mavi rozet hakkında bir şey soracaktım Türkiyenin tüm illerinde haberlerim var neredeyse 45+ üstü farklı makaleler olarak instagram hesabım çok düzenli ve her gün aktif olarak story atıyorum 55B takipçim mevcut ayrı olarak adıma açılmış sahte hesaplar var fan'da var öne çıkanlarım düzenli ve hesabımı düzenli bir şekilde kullanıyorum fakat başvurduğum zaman red yiyorum sebebi ne olabilir bir de kendi adıma ad soyad websitem mevcut biraz bilgi verir misiniz ayarlardan alamıyosam Mail yada Medya'dan mı alabilirim Pm yazarsanız memnun olurum.

Rating - 0%
ücret gerekmiiyormu? babalarının hayrına sana tik almıyorlar dimi dostum instagramdan yaz kimden alabileceğini söyliyim
@cosovabey
Güzel kardeşim ben 23 yaşında insanım ben ücret gerekmiyor demedim sana haber için ücret gerekiyor haberlerle alınıyor yazıyor her yerde o yüzden öyle dedim ayarlardan alınmayınca media veya mail'den alınıyor diye biliyorum dedim

Rating - 0%
şöyle tikli olunca medya veriyorlar, eğer para yatırıp destek almak istiyorsan client veriyorlar, clientle medyanın pek farkı yok ama medya ile %100 destek alabilirsin mavi tik vb
Benim tanıdığım birisi mavi tikli facebook'da her yerde haberi var fakat instasında mavi rozet yok ama alamıyor supportdan yine ona söyleyim yardımcı olsun dicektim ama oda alamıyor supportddan tikli olmasına rağmen hocam

Rating - 100%
Benim tanıdığım birisi mavi tikli facebook'da her yerde haberi var fakat instasında mavi rozet yok ama alamıyor supportdan yine ona söyleyim yardımcı olsun dicektim ama oda alamıyor supportddan tikli olmasına rağmen hocam
kendisi yapamıyordur abi tiklisi varsa %100 alır

mardnly

Я как черный человек, которого бросила радуга.
Rating - 0%
Medya desteği almalısın

qur

Rating - 0%
me
Merhaba arkadaşlar mavi rozet hakkında bir şey soracaktım Türkiyenin tüm illerinde haberlerim var neredeyse 45+ üstü farklı makaleler olarak instagram hesabım çok düzenli ve her gün aktif olarak story atıyorum 55B takipçim mevcut ayrı olarak adıma açılmış sahte hesaplar var fan'da var öne çıkanlarım düzenli ve hesabımı düzenli bir şekilde kullanıyorum fakat başvurduğum zaman red yiyorum sebebi ne olabilir bir de kendi adıma ad soyad websitem mevcut biraz bilgi verir misiniz ayarlardan alamıyosam Mail yada Medya'dan mı alabilirim Pm yazarsanız memnun olurum.
medya alma forumda var

Rating - 0%
Reklamını ulusal haber sitelerinden yap orn NTV cnnturk acunmedya Habertürk vb. Sitelerden olması lzm hiti yüksek olucak

Rating - 0%
Sen kmsn aq vermezler medyasız
İnsanlar ne kadar güzel yorumlar da bulunup yardımcı olmuşlar fakat senin yorumunu okudum normal de asla böyle bir tepki verip uğraşmam ama söyliyim ben kimim 2018'den bu yana modellik yapıyorum ve işimi büyütmek amaçlı iyi yerlere geldim mavi rozet almak için araştırma yaptığımda haberlerle alıncağını öğrendim çabaladım ve devam ediyorum olucak Allah'ın izniyle umarım insanları tanımadan bir daha ön yargıda bulunmazsınız .

Rating - 0%
takipçiye bakmıyorlar haber varmı senin hakında ona bakıyorlar 500 takipçili mavi tik alan var sahte haber çıkar bir sayfada haber çık alırsın

Rating - 0%
takipçiye bakmıyorlar haber varmı senin hakında ona bakıyorlar 500 takipçili mavi tik alan var sahte haber çıkar bir sayfada haber çık alırsın
Biliyorum evet takipçi söz konusu değil bizzat tikli hesaplarla konuştum yabancı 2b takipçi vb haberlerim var ama bakalım hocam alamıyoruz :)

131,555Konular
3,269,171Mesajlar
315,392Kullanıcılar
sarikamis11Son Üye
Üst Alt