İnstagram Takipçi hilesi kesin çalışır çok iyi

Herkese selam bu gün bir instagram takipçi uygulaması tanıtacağım; Programın mantığı çok basit fake hesapla giriş yapıyorsunuz ama hesabın bi profil fotosu 2 3 gönderisi ve...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese selam bu gün bir instagram takipçi uygulaması tanıtacağım;

Programın mantığı çok basit fake hesapla giriş yapıyorsunuz ama hesabın bi profil fotosu 2 3 gönderisi ve herkese açık hesap olması lazım, bu koşulları yerine getirdikten sonra uygulamaya girip aşağıdaki task bölümünden start tuşuna basın otomatik bir şekilde başka hesapları takip ederek size puan kazandıracak yeteri kadar puan kazandığınızda aşağıdaki likes bölümünden beğeni followers bölümünden takipçi alabilirsiniz. Telefonu kullanmadığınız zamanlarda açın ve starta basın bu kadar. Eğer bilgisayarınız varsa emülatörle girebilirsiniz hem daha iyi olur emülatörü aşağıya alın kendi kendine tüm gün kasar.(not uygulamayı sürekli çalıştırmayın 30 dakikada bi ara verin)son olarak şunu söyleyeyim ben her gün girmiyorum uygulamaya ama bir haftada 15000 puana ulaştım siz her gün girerek daha fazla puan kazanabilirsiniz.

Linkler:
Link 1

Alternatif link 2

umarım doğru yazmışımdır linkleri ilk defa konu açıyorum yanlışım varsa özür dilerim

uygulama adı topfollow

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,440Konular
3,281,014Mesajlar
317,579Kullanıcılar
tigoni9639Son Üye
Üst Alt