Merhaba arkadaslar elimde 3 Uplay oyunlu hesap var. Yapmanız gereken konuyu begenip, yorum yapmak. Arkadaslar minimum katilim - 40. 40 katilimdan sonra 1 gun icinde hesaplari...
İnsallah bana çıkarMerhaba arkadaslar elimde 3 Uplay oyunlu hesap var. Yapmanız gereken konuyu begenip, yorum yapmak.
Hesaplar bunlar
![]()
![]()
![]()
katılıyorumMerhaba arkadaslar elimde 3 Uplay oyunlu hesap var. Yapmanız gereken konuyu begenip, yorum yapmak. Arkadaslar minimum katilim - 40. 40 katilimdan sonra 1 gun icinde hesaplari dagiticam.
Hesaplar bunlar
***Hidden content cannot be quoted.***
evet yarin aksam cekilisi sonlandiricamKatılıyorum çekilişin 40 kişiyi bulmama ihtimaline karşılık birde tarih belirlemelisin
8 gibi bitiyorsa 1 saate nasıl açıklıyorsun aq :dBu aksam 8 gibi cekilisi sonlandiracam. 1 saate kadar kazananlari soylerim. Katilmayanlar 8 e kadar vakitleri var ))
8 den sonraki 1 saat ))8 gibi bitiyorsa 1 saate nasıl açıklıyorsun aq :d
Hesabı gönderdiğiniz için teşekkür ederim.![]()
Kazanan arkadaslari tebrik ediyorum. Hesaplar gonderilmisdir. Ilk 3.
Birşey değil. Anytime ))Hesabı gönderdiğiniz için teşekkür ederim.
Püüüü yeniden sayılsın haksızlık var![]()
Artık sonraki çekilişlereVay a.q 4 hesap olsa bende kazanıyormuşum itiraz ediyorum sandıklar yeniden sayılsın![]()
Gel ben sana veremVay a.q 4 hesap olsa bende kazanıyormuşum itiraz ediyorum sandıklar yeniden sayılsın![]()
pm ile yolla kardeş.Gel ben sana verem