selamün aleyküm agalar ben instagram php api kullanarak script yaptım'da script'de login yaparken şu hata ile karşılaşıyorum kullandığım hosting cyberpanel v2.1 Throttled by...

selamün aleyküm agalar ben instagram php api kullanarak script yaptım'da script'de login yaparken şu hata ile karşılaşıyorum kullandığım hosting cyberpanel v2.1

Throttled by Instagram because of too many API requests

hata bu bir çok şeyi denedim ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Aynı anda çok api isteği göndermişsin ya da toplam olarak çok api isteği gönderilmiş yani Instagramin izin verdiği api kullanma kotasını aşmışsın

Limitsiz api bulacağını sanmıyorum ama özel yapılan ücretli apiler mevcut ya da mgp25 de bu hatayı almamak için methodlar var bunlara bakabilirsin

selamün aleyküm agalar ben instagram php api kullanarak script yaptım'da script'de login yaparken şu hata ile karşılaşıyorum kullandığım hosting cyberpanel v2.1

Throttled by Instagram because of too many API requests

hata bu bir çok şeyi denedim ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
çok fazla isteği aynı anda yaptırdıysan alırsın genelde bu hatayı api çökmüş kodları kontrol et biyerde eksik bir kod yazmış olabilirsin

çok fazla isteği aynı anda yaptırdıysan alırsın genelde bu hatayı api çökmüş kodları kontrol et biyerde eksik bir kod yazmış olabilirsin
şimdi arşiv botu vardı onu editleyim instagram login yaptım ilk seferde düzgün sıkıntsızı çalıştı şüphe düşmüyor şifre yanlış girince kabul etmiyordu sonra bir kaç sefer daha denedim yine oldu sonra cyberpanelimi sildim 0'dan kurdum ona yükledim çalışmadı bu sefer çok fazla api denemesi hatası veriyor

şimdi arşiv botu vardı onu editleyim instagram login yaptım ilk seferde düzgün sıkıntsızı çalıştı şüphe düşmüyor şifre yanlış girince kabul etmiyordu sonra bir kaç sefer daha denedim yine oldu sonra cyberpanelimi sildim 0'dan kurdum ona yükledim çalışmadı bu sefer çok fazla api denemesi hatası veriyor
Küçük bir ihtimalde olsa buga girmiş olabilir apiyi sil yükle yap dene

okadar işlemi host da kaldırmamış olabilir mgp25 i siteye kurunca ağır işlemler yapınca genel host çöküyor eskiden kullandıgım mgp25 de öyle oluyordu localde çalışıyor mu

131,990Konular
3,273,644Mesajlar
316,718Kullanıcılar
Üst Alt