Merhabalar. Şimdi size yöntem verecem.tamamen kendi fikrim. Türkiye de olur mu bilmiyorum denemek lazım.View hidden content is available for registered users!Şimdi almanyadan veya herhangi bir ülkeden bir ürün sipariş veriyorsunuz. Ülke uzak olursa iyi olur tabi. Siparişi verdikten sonra iptal ediyorsunuz yine de ürün gelebiliyor böylece ürünü bedavaya almış oluyorsunuz.
Arkadaşlarla otururken açılmıştı oradan geliyor. Yarın birgün Bill gatesten beraber çalışma teklifi gelirse şaşırmayın.
Saygılar
ygfhjjjjjjjjjMerhabalar. Şimdi size yöntem verecem.tamamen kendi fikrim. Türkiye de olur mu bilmiyorum denemek lazım.View hidden content is available for registered users!Şimdi almanyadan veya herhangi bir ülkeden bir ürün sipariş veriyorsunuz. Ülke uzak olursa iyi olur tabi. Siparişi verdikten sonra iptal ediyorsunuz yine de ürün gelebiliyor böylece ürünü bedavaya almış oluyorsunuz.
Arkadaşlarla otururken açılmıştı oradan geliyor. Yarın birgün Bill gatesten beraber çalışma teklifi gelirse şaşırmayın.
Saygılar
Sömürmeye geldin tabi. Baktın olmuyor bok atalemin akıllısı bi sizsiniz amk
Herkes Adamlık Peşinde çok imanlıysanız burada takılmayın namaz kılın amk.Merhabalar. Şimdi size yöntem verecem.tamamen kendi fikrim. Türkiye de olur mu bilmiyorum denemek lazım.View hidden content is available for registered users!Şimdi almanyadan veya herhangi bir ülkeden bir ürün sipariş veriyorsunuz. Ülke uzak olursa iyi olur tabi. Siparişi verdikten sonra iptal ediyorsunuz yine de ürün gelebiliyor böylece ürünü bedavaya almış oluyorsunuz.
Saygılar
bu nedir ?Merhabalar. Şimdi size yöntem verecem.tamamen kendi fikrim. Türkiye de olur mu bilmiyorum denemek lazım.View hidden content is available for registered users!Şimdi almanyadan veya herhangi bir ülkeden bir ürün sipariş veriyorsunuz. Ülke uzak olursa iyi olur tabi. Siparişi verdikten sonra iptal ediyorsunuz yine de ürün gelebiliyor böylece ürünü bedavaya almış oluyorsunuz.
Saygılar
Merhabalar. Şimdi size yöntem verecem.tamamen kendi fikrim. Türkiye de olur mu bilmiyorum denemek lazım.View hidden content is available for registered users!Şimdi almanyadan veya herhangi bir ülkeden bir ürün sipariş veriyorsunuz. Ülke uzak olursa iyi olur tabi. Siparişi verdikten sonra iptal ediyorsunuz yine de ürün gelebiliyor böylece ürünü bedavaya almış oluyorsunuz.
Saygılar
BakalımMerhabalar. Şimdi size yöntem verecem.tamamen kendi fikrim. Türkiye de olur mu bilmiyorum denemek lazım.View hidden content is available for registered users!Şimdi almanyadan veya herhangi bir ülkeden bir ürün sipariş veriyorsunuz. Ülke uzak olursa iyi olur tabi. Siparişi verdikten sonra iptal ediyorsunuz yine de ürün gelebiliyor böylece ürünü bedavaya almış oluyorsunuz.
Saygılar
+Merhabalar. Şimdi size yöntem verecem.tamamen kendi fikrim. Türkiye de olur mu bilmiyorum denemek lazım.View hidden content is available for registered users!Şimdi almanyadan veya herhangi bir ülkeden bir ürün sipariş veriyorsunuz. Ülke uzak olursa iyi olur tabi. Siparişi verdikten sonra iptal ediyorsunuz yine de ürün gelebiliyor böylece ürünü bedavaya almış oluyorsunuz.
Saygılar
...Merhabalar. Şimdi size yöntem verecem.tamamen kendi fikrim. Türkiye de olur mu bilmiyorum denemek lazım.View hidden content is available for registered users!Şimdi almanyadan veya herhangi bir ülkeden bir ürün sipariş veriyorsunuz. Ülke uzak olursa iyi olur tabi. Siparişi verdikten sonra iptal ediyorsunuz yine de ürün gelebiliyor böylece ürünü bedavaya almış oluyorsunuz.
Saygılar
guzelMerhabalar. Şimdi size yöntem verecem. [Hidden content] tamamen kendi fikrim. Türkiye de olur mu bilmiyorum denemek lazım.
www.n11.com
Saygılar
Merhabalar. Şimdi size yöntem verecem. [Hidden content] tamamen kendi fikrim. Türkiye de olur mu bilmiyorum denemek lazım.
www.n11.com
Saygılar