5 Dk içinde para kazanma no scam

Merhaba arkadaşlar bu konuda çok kolay bir şekilde nasıl 10Tl ve daha fazlasini kazanabileceksiniz onu anlaticam. Öncelikle play store dan ' Mono ' uygulamasini indiriyoruz...

Merhaba arkadaşlar bu konuda çok kolay bir şekilde nasıl 10Tl ve daha fazlasini kazanabileceksiniz onu anlaticam.

Öncelikle play store dan ' Mono ' uygulamasini indiriyoruz.

Sonra e-mail ve telefonumuzu doğruluyoruz. Sonra size vereceğim kodu hesabım kismina gelerek kod girilen yere yaziyoruz. Ve 2000 puan gelicek.4 kişi davet ederek 10 tl kazanabilirsiniz.Eğer davetsiz kazanmak istiyosaniz uygulama ki bütün bildirimlere izin verin o geldikce puan gelicektir.10 tl yerine indirim kuponu da alabilirsiniz.ben ödeme aldım.

2k puan kodu : 03KK0 (sıfır)

• Like
Tepkiler: NAO
Merhaba arkadaşlar bu konuda çok kolay bir şekilde nasıl 10Tl ve daha fazlasini kazanabileceksiniz onu anlaticam.

Öncelikle play store dan ' Mono ' uygulamasini indiriyoruz.

Sonra e-mail ve telefonumuzu doğruluyoruz. Sonra size vereceğim kodu hesabım kismina gelerek kod girilen yere yaziyoruz. Ve 2000 puan gelicek.4 kişi davet ederek 10 tl kazanabilirsiniz.Eğer davetsiz kazanmak istiyosaniz uygulama ki bütün bildirimlere izin verin o geldikce puan gelicektir.10 tl yerine indirim kuponu da alabilirsiniz.ben ödeme aldım.

2k puan kodu : 03KK0 (sıfır)
Tşk

131,790Konular
3,271,386Mesajlar
316,198Kullanıcılar
nexelSon Üye
Üst Alt