Beyler Kimler Var Burada

• Konuyu başlatan TheWayEnd
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

TheWayEnd

Merhaba Beyler

SpyHackerz.com sitesini zone-h.org ilk 50 ye sokalım artık bir zahmet

cewo sende katıl artık

tamam derseniz ben bu bölgede elimden geldiğince siteler paylaşırım sizde hackler spyhackerz.com zone-h te ilk 50'ye sokarsınız

Tamam mı yoksa yok böyle iyimi bileyimde paylaşımları ona göre yapayım.

H

Hacker047

Ben burdayım abi :) Bence diğer arkadaşlarda katılsa bybadboy,alperen50,abdestr,Fernando ve gönüllü diğer arkadaşlarda katılsa kısa bir sürede yükselir diye tahmin ediyorum. Tabi mectruy ve el cewad abi de

A

Adbes

Ben varım abi şöyle yapsak da güzel olur hep birlikte sanalda lamer temizliği gibi :D

T

TheWayEnd

Lamer temizliği sadece düşman çeker tabiki oda olsun ama bahsettiğimiz liste DÜNYA

T

TheWayEnd

Estf. benimki bir görüş ama tüm karanlık oda burda olmalı

E

El-Cewad

Merhaba Beyler

SpyHackerz.com sitesini zone-h.org ilk 50 ye sokalım artık bir zahmet

cewo sende katıl artık

tamam derseniz ben bu bölgede elimden geldiğince siteler paylaşırım sizde hackler spyhackerz.com zone-h te ilk 50'ye sokarsınız

Tamam mı yoksa yok böyle iyimi bileyimde paylaşımları ona göre yapayım.
Bir haftaya kadar aranizdayim işler bitiyor.

T

TheWayEnd

Bende lojistik başlıyorum yarından itibaren 01.01.2017 ilk 50 hedefimiz olsun

T

TheWayEnd

Diğer karanlık oda elemanları nerde alooo mec fırtına pico sayayımmı daha nerdesiniz

A

Adbes

TheWayEnd Abi ben spyhackerz adına güzel bir shell yazayım zone-h mass falan ekliyim priv bypassları bize bu hedefte yardımcı olacak araçları eklerim yazarım daha iyi olur diye düşünüyorum.

Rating - 95.8%
01.01.2017 bu tarihe kadar ilk 50 ye girmemiz hayal değil, toplamda 3800 kadar single deface mevcut , 50. sıradaki hackerin ise 5693 single defacesi mevcut. 1900 single deface bu iş için yeterli oluyor :D7-8 kişi işe koyulsak , herkes 200 single yapabilse yine ilk 50 ye gireriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,494Konular
3,268,685Mesajlar
315,271Kullanıcılar
Üst Alt