Method Discord,netflix,spotify Methodlarınızı Satabileceğiniz Site

Arkadaşlar çoğu kişi biliyordur zaten ama https://www.itemsatis.com bu siteden burada öğrendiğiniz methodları para karşılığında satabilirsiniz, Zaten biliyorsanız özür dilerim...

Arkadaşlar itemsatıştan method satamazsınız tamamen yasaktır insanlar methodlarınızı alırlar ve paranızıda vermeyip çekip giderler benden söylemesi.

• Like
Tepkiler: Zns
Arkadaşlar itemsatıştan method satamazsınız tamamen yasaktır insanlar methodlarınızı alırlar ve paranızıda vermeyip çekip giderler benden söylemesi.
Bence satan için çok daha kolay oluyor ben aldım çok ucuza bi tane düzgün çalışmadı iade etmek istedim bu tarz ürünlerde iade olmuyor dediler satıcıya gitti para yani fazla bişey olmadığı için uğraşmaya gerek duymadım

Bence satan için çok daha kolay oluyor ben aldım çok ucuza bi tane düzgün çalışmadı iade etmek istedim bu tarz ürünlerde iade olmuyor dediler satıcıya gitti para yani fazla bişey olmadığı için uğraşmaya gerek duymadım
4 Defa method aldım daha sonrasında istediğim gibi çıkmayınca iade etmek istedim onlarda iade ettiler. Açıklamaları ise, sitemizde method satışı yasaktır dediler. Bu taktik ile çoğu methodu free ye alabilirsin :d

131,672Konular
3,270,242Mesajlar
315,729Kullanıcılar
livefunerallSon Üye
Üst Alt