Bu Plan ile Aylık minimum konti garanti 50-350$(dolar) Kazanacaksınız. Arkadaşlar dediklerimi harfiyen uygulamalısınız bu kazanç planına göre ; Ben bu planı yabancı bir...

Bu Plan ile Aylık minimum konti garanti 50-350$(dolar) Kazanacaksınız.

Arkadaşlar dediklerimi harfiyen uygulamalısınız bu kazanç planına göre ;
Ben bu planı yabancı bir forumda(Litvanya network forumlarında)
Buldum ve uygulamaya başladım.
[CHARGE=9][/CHARGE]

Arkadaşlar 3 Toplam site ile olucak bu işlem.

1-)Site- Siteye git
Arkadaşlar ilk öncelikle bu siteye kayıt oluyorsunuz daha sonrasında ortalama tavsiyem 5 Dolar yatırmanızdır.
Daha başlar baslamaz neden para yatırıyoruz dediklerinizi duyar gibiyim evet haklısınız fakat şimdi anlatıyorum,
Arkadaslar yatirdigimiz para ile bize puan geliyor bu puanlar ile otomatik bir gruba katılıyoruz ve ücretli reklamları alabiliyoruz. Günde 20 reklam izleme hakkınız oluyor ve 20 reklami izlemeyi bitirdikten sonra şansınıza 1-51$ arası bir para geliyor ayrıca demiştim ya gruba katılıyoruz diye evet gruptanda ayrı bir para geliyor yani 20 reklami grubunuzdaki kişiyle çarpın çıkan sonuç para gelirinizdir☺️ Egerki anlamadiysaniz youtube'dan araştırın siteyi bir sürü videoları var .

[CHARGE=3][/CHARGE]

2-)Site- Siteye giriş

Arkadaslar bu site ise yukarıdaki anlattığım gibi ama daha popüler ve bayağı eski bir site aynı sekilde ödemeleri sorunsuz şekilde yapıyor ve iyi paralar kazandırıyor.
Çalışma prensibide şöyle bknz;
Yatiridiginiz para ile referans alıyorsunuz
Ve bu referanslar sizin yerinize reklamlara tikliyor ve size gelir kaynağı oluyor örnek olarak ;
50 tane referansiniz var her biri günde 10 kere tıklama yaparsa sizin hesabiniza yarım dolar para geliyor ,50 üye dersek siz hesaplayın.
(You tube) örnekleri var araştırmanızı tavsiye ediyorum .

3-)Site-
Arkadaşlar bu site ise tamamen yukarıdaki iki yontemdende farklı olup emek isteyen bir sistemdir.
Kısacası bir web sitesi olusturucaksiniz
Belli başlı seviyede büyütüp Google adsense ile çalışacaksınız, kendi siteniz olduğu için siteyi ne kadar büyütür ziyaretçi çekerseniz sizin için kazancınız yükselir .

Diyeceklerim tavsiyelerim bu kadar her ay yattiginiz yerden minimum 50$(dolar)
Kazanabilirsiniz bu programı ister uygulayın ister uygulamayın sadece tavsiyedir iyi akşamlar ☺️

131,795Konular
3,271,435Mesajlar
316,207Kullanıcılar
ayran13Son Üye
Üst Alt