Dolandırıldım

Gene Aptal Avel O*** Cocukları sayesinde dolandırıldım şahıs ilen 1.500 Coine 140 Takipçili insta hesabı çekmeye anlaştık Bana 1 saat süreceğini söyledi 1 saat boyunca bekledim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gene Aptal Avel O*** Cocukları sayesinde dolandırıldım şahıs ilen 1.500 Coine 140 Takipçili insta hesabı çekmeye anlaştık Bana 1 saat süreceğini söyledi 1 saat boyunca bekledim Coininide verdim fakat avel oç evladı bir türlü geri dönüş yapılmadı Yetkililerin ilgilenmesini rica ediyorum. Ve coinimi iade ederseniz sevinirim.
@Nobody @Al Simmons

[CHARGE=750]Yeter[/CHARGE]

Kanıtlar ;

Ekli dosyalar

• unknown.png
    unknown.png
    24.3 KB · Görüntüleme: 65
  • unknown.png
    unknown.png
    24.5 KB · Görüntüleme: 57
  • unknown.png
    unknown.png
    23.8 KB · Görüntüleme: 40
  • unknown.png
    unknown.png
    23.2 KB · Görüntüleme: 58
Gene Aptal Avel O*** Cocukları sayesinde dolandırıldım şahıs ilen 1.500 Coine 140 Takipçili insta hesabı çekmeye anlaştık Bana 1 saat süreceğini söyledi 1 saat boyunca bekledim Coininide verdim fakat avel oç evladı bir türlü geri dönüş yapılmadı Yetkililerin ilgilenmesini rica ediyorum. Ve coinimi iade ederseniz sevinirim.
@Nobody @Al Simmons

-=Stripped Content=-

Kanıtlar ;
Gezgin vakası mı gene la gardaş bu insanların iyi niyetini suistimal edenlerin yatacak yerleri yok aq Ayar oluyorum aq

@Nobody @Al Simmons

-=Stripped Content=-

Kanıtlar ;
geçmiş olsun:/

reis geçmiş olsun bende 550 tl dolandırıldım stalin nickli bir******* evladına babasının numarasını buldum edep vermesini isteyecem az sonra

@Nobody @Al Simmons

-=Stripped Content=-

Kanıtlar ;
Geçmiş olsun Allah'tan paran gitmemiş böyle salakları bulup bı guzel ağzını yüzünü kiracaksın 😆

Ekli dosyalar

• unknown (1).png
    unknown (1).png
    216.3 KB · Görüntüleme: 13
  • unknown.png
    unknown.png
    215.8 KB · Görüntüleme: 13
  • unknown.png
    unknown.png
    212.3 KB · Görüntüleme: 13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,652Konular
3,270,108Mesajlar
315,696Kullanıcılar
Enes 28 22Son Üye
Üst Alt