Rating - 0%
Merhaba, SPYHACKERZ üyeleri. Bugün sizlere kendi reseller hostumda ücretsiz bir hesap vereceğim. Hesabın bütün özellikleri efsane. Özellikleri aşağıdadır;
Bu paketten sizlere ücretsiz verebilirim.
NOT: VERDİĞİM HOSTİNG PAKETİNDE PİŞH1NG (bilerek öyle yazdım) VEYA İLLEGAL BİR İÇERİK KULLANMAK YASAKTIR. KULLANANLARIN HESABI OTOMATİK OLARAK SİLİNECEKTİR. HOSTİNGİ ALAN KİŞİ BUNU KABUL ETMİŞ SAYILIR.
Hostinge sahip olmak için [email protected] mail adresine alan adınızı ve whatsApp iletişim numaranızı yazmanız gerekmektedir veya direk whatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Sonra yetkililer sizinle iletişime geçerek hosting bilgilerinin detayları verilir. MAİL: iletisim [at] dmkyazilim.com
WhatsApp iletişim: +7 963 248-84-52 veya
wa.me
KONUYU YANLIŞ YERE AÇMIŞ OLABİLİRİM YETKİLİLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM !
- 5 GB DİSK ALANI
- 10 GB TRAFİK
- 1 ADET SİTE BARINDIRMA
- 10 ADET SUBDOMAİN
- 100 ADET VERİTABANI
- 100 ADET E-POSTA HESABI
Bu paketten sizlere ücretsiz verebilirim.
NOT: VERDİĞİM HOSTİNG PAKETİNDE PİŞH1NG (bilerek öyle yazdım) VEYA İLLEGAL BİR İÇERİK KULLANMAK YASAKTIR. KULLANANLARIN HESABI OTOMATİK OLARAK SİLİNECEKTİR. HOSTİNGİ ALAN KİŞİ BUNU KABUL ETMİŞ SAYILIR.
Hostinge sahip olmak için [email protected] mail adresine alan adınızı ve whatsApp iletişim numaranızı yazmanız gerekmektedir veya direk whatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Sonra yetkililer sizinle iletişime geçerek hosting bilgilerinin detayları verilir. MAİL: iletisim [at] dmkyazilim.com
WhatsApp iletişim: +7 963 248-84-52 veya
In WhatsApp teilen
WhatsApp Messenger: Über zwei Milliarden Menschen in über 180 Ländern benutzen WhatsApp, um jederzeit und überall mit Freunden und Familie in Kontakt zu bleiben. WhatsApp ist kostenlos, bietet einfachen, sicheren und zuverlässigen Nachrichtenaustausch und Telefonie und ist auf Telefonen rund um...
wa.me
KONUYU YANLIŞ YERE AÇMIŞ OLABİLİRİM YETKİLİLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM !