[EFSANE] İnstagram 2 Saatte 5K Aktif Takipçi

İnstagramda 1.30 - 2 Satte 2K dan Fazla Kolay Şekilde FULL AKTİF Takipçi Kasmayı Gösterdim 1k Takipçide Storyler 3-4 k Görüyor. Verdiğiniz Coin Kesinlikle Değecek *** Hidden...

İnstagramda 1.30 - 2 Satte 2K dan Fazla Kolay Şekilde FULL AKTİF Takipçi Kasmayı Gösterdim 1k Takipçide Storyler 3-4 k Görüyor. Verdiğiniz Coin Kesinlikle Değecek

Öncelikle Yapacagımız İş Maç Yayını Açarak Takipçi Kasmak. Bunu Nasıl Yaparız ?
Yayın Açmamız için gerekli Programlar

STREAMON : TIKLA İNDİR

OBS : TIKLA İNDİR

İndirdik var sayıyorum. Şimdi Yayın İçin İnstagram Hesabı Açıyoruz.
Kullanıcı adı fark etmez ama maç ile ilgili olsun.
Ad kısmına Maçın Başlıgını Yazın Örnek ; Galatasaray Beşiktaş Canlı
2 Takımında Logosnunun bulundugu bır fotograf koyun.

Takımın Sayfalarına giderek yayındayız seklınde yorum kasabılırsınız bu izleyici sayınızı arttırır.

Şimdi Gelelim Yayın Nasıl Açılır ?

Streamon a girin instagram kullanıcı adı sıfrenız ıle gırıs yapın
devam edin ve size 2 adet kod verecek üstekki kodu kopyalayın Obs ye girin Obs den Ayarlar a girin Oradan ise Yayın Kısmına girin Üstteki Kutcugu Özel Olarak
İşaretleyin Bir Altındaki Kısma Streamondan Almış Oldugunuz ilk kodu yapıştırın. Tekrar Streamondan url kısmının aldındaki şifre bölümündeki metni kopyalayın obs ye tekrar gelip ilk yazdıgınız kutucugun altındakı kutucuga bu sefer yapıştırın. Ve yayın açılmaya hazır Obs den Yayını Başlat diyin Streamondan da aynı şekilde Go live ye basın. Streamondan Yorumları kapatın. Maçıda herhangi bir yayin veren siteden veya İptv den açıp izletebilirsiniz. İnstagramda Hesabınızın Telıf Yıyıp Yememesı Şansınıza Baglı veya hesabınızı gızlıye alarak bu ihtimali düşürebilirsiniz. İyi Forumlar.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,611Konular
3,282,684Mesajlar
317,820Kullanıcılar
JaraQSon Üye
Üst Alt