View hidden content is available for registered users!
[email protected]:digsy123
*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***
O kadar konulara bakıyorsun free account alıyorsun insan bi like atar mk bundan sonra sana account yok :dhop aldim
kanka sifreyi nasil degisitircem send link diyor mkO kadar konulara bakıyorsun free account alıyorsun insan bi like atar mk bundan sonra sana account yok :d
bozukmus amqO kadar konulara bakıyorsun free account alıyorsun insan bi like atar mk bundan sonra sana account yok :d
Yaw mk nordvpn de 2 adım doğ gibi bişiy var şifre değişmek için değişilmiyor mailsiz gelip burda çöp bozuk vs boşş boşş yazma mk bi account paylaşıyoruz paylaştığımıza bin pişman ediyorsunuz biri şu bu der biri şu bu der mkbozukmus amq
yav heheYaw mk nordvpn de 2 adım doğ gibi bişiy var şifre değişmek için değişilmiyor mailsiz gelip burda çöp bozuk vs boşş boşş yazma mk bi account paylaşıyoruz paylaştığımıza bin pişman ediyorsunuz biri şu bu der biri şu bu der mk
no GAY Beğenmiyorsan kullanma hesapları. Bu kadar basit gelip boş boş yazma özzleden de knk bu maili değişicem nasıl yapıcam vs yazma Senin ne arkadaşınım ne kankanım Ok umarım anlamışsındır Artık.yav hehe
major olmus gotu kalkmis JKLFKJHSDKJHSFD major olmadan oncesine don bakalimno GAY Beğenmiyorsan kullanma hesapları. Bu kadar basit gelip boş boş yazma özzleden de knk bu maili değişicem nasıl yapıcam vs yazma Senin ne arkadaşınım ne kankanım Ok umarım anlamışsındır Artık.
Gotu kalkmış fkhfgjkhklfh lan ben senle daha önce de arkadaş değildim işin düşünce knk diye msj atarsın işin olmayınca ehehhe der milletin arkasından kuyusunu kazarsın Ben spy de kedi dark saga @Nobody white bosh @Anarchosa onlarla da arkadaşım major olduktan sonra ve ya önce bişi değişmedi git sor hepsi ile gine arkadaşım senin gibi sırf çıkar üzerien milletle knk ayağına çekmiyorum aq Senle 2 yıl önce de chattan konuşmalar vs milletin açığını bulup kuyusunu kazan birisin mk nE Ben sana yazarım ne de sen bana msj at.major olmus gotu kalkmis JKLFKJHSDKJHSFD major olmadan oncesine don bakalim![]()
ya kes mkGotu kalkmış fkhfgjkhklfh lan ben senle daha önce de arkadaş değildim işin düşünce knk diye msj atarsın işin olmayınca ehehhe der milletin arkasından kuyusunu kazarsın Ben spy de kedi dark saga @Nobody white bosh @Anarchosa onlarla da arkadaşım major olduktan sonra ve ya önce bişi değişmedi git sor hepsi ile gine arkadaşım senin gibi sırf çıkar üzerien milletle knk ayağına çekmiyorum aq Senle 2 yıl önce de chattan konuşmalar vs milletin açığını bulup kuyusunu kazan birisin mk nE Ben sana yazarım ne de sen bana msj at.
Bi siktir amk forumda çoğu kişi neyin ne olduğunu biliyor bi siktir git mkya kes mk
Spy de de yenimisin .d 1 yıldır spydesin lan dün accoutn paylaşımlarında bişi yazdın knk manka 2dk yüz göstermisince major oldun götün kalktı diyorsun boş yapma mkHFBDSDFBGJKSDHBFJKSDJHKBFSD
kimin kuyusunu kazdim olm ben sanalda yeniyim kimseyle muhattabim yok ben yokken arkamdan neler dendi bilmiyorum ama bulursam topunuzun içinden geçerim
@Anarchosa bir el atarsan makbule geçer
ne 1 yili amq 3-4 ay maxSpy de de yenimisin .d 1 yıldır spydesin lan dün accoutn paylaşımlarında bişi yazdın knk manka 2dk yüz göstermisince major oldun götün kalktı diyorsun boş yapma mk
3 4 ay mı jkfohdfkhfdjkhshKGFGKFJFGKJLGDH .Dne 1 yili amq 3-4 ay max