İş arıyorum

Rating - 0%
Arkdaslar maddi durumum kötü bankalara yaklasık 150 bin tl borcum var acil paraya ihtiyacım var pandemiden dolayı calısamadımdan borçlar gecikti avukatlık olucam günlük nakit kazanacağım iş teklifleriniz yada önerilerinizi bekliyorum simdiden tskler

Rating - 0%
Arkdaslar maddi durumum kötü bankalara yaklasık 150 bin tl borcum var acil paraya ihtiyacım var pandemiden dolayı calısamadımdan borçlar gecikti avukatlık olucam günlük nakit kazanacağım iş teklifleriniz yada önerilerinizi bekliyorum simdiden tskler
hesap vur sat knk

Rating - 0%
AYNEN AYNEN BENDE ŞİMDİ ÖZEL JETİMLE AMERİKAYA GİTÇEKTİM ZATEN

Rating - 0%
instageam sitesine giriyorum amk kaydola basıyorum sayfa yüklüyor geri atıyor aq
Instagram yada facebook şüpheli ve fake durumlar için belli ip adreslerini banlıyor ve browser'a bıraktığı cokie ile seni engelliyor. Browser geçmişini tamamen temizle yada giriş yapmamış ve eklenti yuklü olmayan farklı bir browser kullan. VPN kullan diyeceğim ama facebook vpn sunucular için de aynı şeyleri yapıyor. Servis sağlayıcınla görüş ip adresini değiştirsin. Çünkü modemi resetlesen bile çoğu zaman aynı ip adresini veriyorlar.

Rating - 0%
Ğ. :(

Rating - 0%
Dostum selamlar

Ben de günlük / haftalık ödeme yapabilirim.

50 Adet:

50 Adet:

hesabına ihtiyacım var.

Hızlı ilerlemek istersen
[email protected]

adresine bütçe teklifini atabilirsin,

Rating - 0%

kardeş paraya ihtiyacım var diyorsun, mesajları yanıtlamıyorsun bile.
güven vermedin.

131,536Konular
3,269,045Mesajlar
315,360Kullanıcılar
zikovxdSon Üye
Üst Alt