dayı işletiyorum ama bugun adam atmden atarım dedi parayı nasıl alabilirim isim vermeden
euueIninal ve pep var . ininalde sadece isim soyisim bas harfi gözükür
knk aksjdhashldsaasd o kadar haklısın ki anlatamam askdbasdgörünsün koy g*te yüksek bi meblağ değilse fbi basmaz evi
birileri ekmeğini kazanmaya başlamış 😅😇dayı işletiyorum ama bugun adam atmden atarım dedi parayı nasıl alabilirim isim vermeden
Knk borcum var 🤣birileri ekmeğini kazanmaya başlamış 😅😇
Saka mi yapıyorsun canım 😂görünsün koy g*te yüksek bi meblağ değilse fbi basmaz evi
Nasil knk atmden oluyor mu onlarda papara gibi değil mi başkaları sana para gönderebiliyor muIninal ve pep var . ininalde sadece isim soyisim bas harfi gözükür
Hangi dilde yazdın
Valla araştır knk ininal 2tl kesiyo aylık sen bakNasil knk atmden oluyor mu onlarda papara gibi değil mi başkaları sana para gönderebiliyor mu
Hem Ayranım dökülmesin hem ......dayı işletiyorum ama bugun adam atmden atarım dedi parayı nasıl alabilirim isim vermeden
Knk kimseyi zorla dolandırmadim lütfen ayıp ediyorsun onlar abazaysa ben ne yapimHem Ayranım dökülmesin hem ......milleti dolandırmak nedir kardeşim ayıp be Ayıp kınadım şuan
Abaza dolandirmak hayırlı bir istir helalKnk kimseyi zorla dolandırmadim lütfen ayıp ediyorsun onlar abazaysa ben ne yapim