Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! ***
bakalm*** Hidden text: cannot be quoted. ***
virustotal nerde*** Hidden text: cannot be quoted. ***
ekliyorum hemen program benim olmadığı için eklememiştimvirustotal nerde
eyvallahbakalım es
look*** Hidden text: cannot be quoted. ***
*** Hidden text: cannot be quoted. ***bakalım
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
aga bu hazır maillerden mi yapıyor çunkü abone kasmak için mail açması lzm ve okuduğum kadarıyla oto mail açmıyor mail+ pass combo list fln bulup eklememiz mi gerek*** Hidden text: cannot be quoted. ***
fark etmezaga bu hazır maillerden mi yapıyor çunkü abone kasmak için mail açması lzm ve okuduğum kadarıyla oto mail açmıyor mail+ pass combo list fln bulup eklememiz mi gerek
nasıl yani kurunca çalıştırınca hiçnirşey yapmadana abonemi atıyorfark etmez
yani kanka abone kasmak istediğin maile firefox üzerinden gir programı çalıştır gerisini program hallediyornasıl yani kurunca çalıştırınca hiçnirşey yapmadana abonemi atıyor
see*** Hidden text: cannot be quoted. ***
1 mail açıyorsun fair foxdan ayada giriş yapıyorusun uygulama ondana birsürü kanal açıp takip mi yapıyoryani kanka abone kasmak istediğin maile firefox üzerinden gir programı çalıştır gerisini program hallediyor
onun gibi bir şey aynen1 mail açıyorsun fair foxdan ayada giriş yapıyorusun uygulama ondana birsürü kanal açıp takip mi yapıyor
Look*** Hidden text: cannot be quoted. ***
knk visuali kurmak zorunlumu visual code var*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Es*** Hidden text: cannot be quoted. ***
look*** Hidden text: cannot be quoted. ***
swa*** Hidden text: cannot be quoted. ***
https://www.virustotal.com/gui/file...jU2NjA2Y2U5Njc1MDE6MTYyMjI4NzI2MQ==/detection sen nasıl bişeysin be bu ne*** Hidden text: cannot be quoted. ***
kardeşim program benim değil diyorum boş boş konuyu baltalamahttps://www.virustotal.com/gui/file...jU2NjA2Y2U5Njc1MDE6MTYyMjI4NzI2MQ==/detection sen nasıl bişeysin be bu ne
senin değil ama viruslü niye paylaşıyon aqkardeşim program benim değil diyorum boş boş konuyu baltalama