Internet bağlantısı satabilirsiniz (Birinden ödeme aldım!!!)

Arkadaşlar merhabalar Yalan söylemeye gerek yok SS paylaşmadım ama kesin olarak honeyden aldım diğeri daha yeni başladım bakalım. İsterseniz kullanın yada kullanmayın size...

Arkadaşlar merhabalar

Yalan söylemeye gerek yok SS paylaşmadım ama kesin olarak honeyden aldım diğeri daha yeni başladım bakalım. İsterseniz kullanın yada kullanmayın size kaldı

Şöyle 2 tane ben buldum. Eğer internettiniz sınırsız interneti satabilirsiniz. Kurduktan sonra sizin hızında bir şey farketmiyor.

1. honeygain.com

Böyle bir site var program indiriyorsunuz ve calistiriyorsunuz ve sizin interneti kullanılmaya başlıyor. korkunuz var ise bunu bir emaulatore de kurup o sekilde calistirip satabilirsiniz. Ödeme 20 dolar toplanınca paypal veya bitcoin uzerindedir. Ben aldım 20 dolar btcturkte

Eğer başlamadan 5 dolar kazanmak istiyorsanız benim referansla girebilirsiniz https://r.honeygain.me/DELPHFF845

Sıfırdan başlayacağım diyorsanız normal olarak siteye girip üye olduktan sonra istediğiniz app indirip kullanabilirsiniz.

2. iproyal.com

Bu site benzeri olarak çalışmaktadır. Çekme eğer paypal ödeme alacak iseniz 1 dolar btc olarak alacaksanız 5 dolar toplamanız lazım.

Bu da kazanclarımız paylaşıyor . Benim ref : https://iproyal.com/pawns?r=171765

Refsiz istiyorsanız direk siteye girip üye olduktan sonra programı app indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

SS paylaşıp, ne zaman aldın,hangi bankaya/borsa uygulamasında cüzdanına çektin bunları da eklersen insanların kafasındaki soru işaretleri azalır bu arada eline emeğine sağlık konu için

SS paylaşıp, ne zaman aldın,hangi bankaya/borsa uygulamasında cüzdanına çektin bunları da eklersen insanların kafasındaki soru işaretleri azalır bu arada eline emeğine sağlık konu için
Arkadaşım ben bu forumda takılırken sen belki daha doğmadın :D
Eğer birşey paylaştıysam bu kesin olarak ya yardımcı olur yada kesin bir ödeme v.s alındı.
Bir bilgi istiyorsan BTCTurke aktarıldı 2 günde hesapa yattı.
Eyvalah

Arkadaşım ben bu forumda takılırken sen belki daha doğmadın :D
Eğer birşey paylaştıysam bu kesin olarak ya yardımcı olur yada kesin bir ödeme v.s alındı.
Bir bilgi istiyorsan BTCTurke aktarıldı 2 günde hesapa yattı.
Eyvalah
Kaçlısın worker abim öğrenebilir miyim

Edit:Kusuruma bakma abim tatlıya bağladık hallettik.

Son düzenleme:
Yazdığın ilk programda 10 gb harcamama rağmen 250 mb harcadım diye görünüyordu ve sonra sildim, düzeldi mi bu hata?

anlamadığım tek şey internetle ne yaptıkları niçin bi insan internet paylaşıldığı için para öder

emülatörde çalıştırdığın için program emülatöre kurulu degil mi emülatörde nasıl internet harcıyorsun onu demek istedim
zaten android app indiriyorsunuz seçenekler var windows mu android mi v.s ben android olanı indirip emulatore kurdum orada calisiyor işte

131,833Konular
3,271,813Mesajlar
316,338Kullanıcılar
cloudyacSon Üye
Üst Alt