Instagram Hesabı Ebedi Alma (1 Viewer)

Arkadaşlar bildiğiniz üzere çaldığınız çoğu hesaplar formla geri alınıyor. Hesap sahibi önceden giriş yaptığı için form onda açık oluyor.Bulduğum taktik sayesinde hesap...

Arkadaşlar bildiğiniz üzere çaldığınız çoğu hesaplar formla geri alınıyor. Hesap sahibi önceden giriş yaptığı için form onda açık oluyor.Bulduğum taktik sayesinde hesap sahibine ve benim dışımda hesaba girmiş tüm cihazlara bu formu kapatabiliyorum.Yani hesap sahibinin formla hesabı geri alma şansı kalmıyor. Formu kapatmak istediğiniz hesapları pm yolu ile gönderebilirsiniz.İnanmayanlar olursa bizzat kendisiyle boş hesapta dener ve kanıtlayabilirim.

Son düzenleme:
konu baltalamak gibi olmazsa anlatayım her gün değişecek bir e-posta alın (tempmail'den olabilir) hesabın kullanıcı adını en uzun ve karışık şekilde ayarlayın şifreyi bir çok defa değiştirin 1 gün içerisinde ve hesabı dondurun 1 2 ay bekleyin hesabı açın yine aynı taktiği uygulayın hollywood yıldızı değilse alamaz :)

konu baltalamak gibi olmazsa anlatayım her gün değişecek bir e-posta alın (tempmail'den olabilir) hesabın kullanıcı adını en uzun ve karışık şekilde ayarlayın şifreyi bir çok defa değiştirin 1 gün içerisinde ve hesabı dondurun 1 2 ay bekleyin hesabı açın yine aynı taktiği uygulayın hollywood yıldızı değilse alamaz :)
kullanıcı adını bulmaları zor olmaz + olarak da donuk hesaba form atılıyor kardeşim

lasdhuvladsıufhdalsuhaıodh donuk hesabın k.adını bilemezse nasıl form atsın avel ama bunun da çözümü var yabancılarda bunu bilmez
aptal kardeşim benim hiçbiri zaten kendi alamıyor kolay kolay hepsi işten anlayan adamlara gidiyor onlarında kullanıcı adını bulması zor olmaz burda boş laf yapma cahil cühela orospu evladı

Form basması için güncel kullanıcı adını bilmesi gerekmiyor. Hani önceki kullanıcı adları ve mailler kayıt olarak tutuluyor bilin istedim. 153k hesap var, kendi methodumu denedim ama yinede deneyebiliriz.

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,416Konular
3,281,629Mesajlar
320,932Kullanıcılar
samuel44Son Üye
Üst Alt