E-ticaret yaparak nasıl para kazanırım

merhaba arkadaşlar şuan yaklaşık 1000 Tl param var internetten bir şeyler satarak para kaanmak istiyorum ama 100 lerce şey var ne satabilirim yada bu parayı nasıl...

merhaba arkadaşlar şuan yaklaşık 1000 Tl param var internetten bir şeyler satarak para kaanmak istiyorum ama 100 lerce şey var ne satabilirim yada bu parayı nasıl değerlendirebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum

Coin moin girme o işlere, para kazandırmıyor değil ama uzun vadede yatırım olur ve sabır gerekli. Benim önerim e ticaret sitesi kur yapabiliyorsan tedarikci bulup stoksuz satış yapabilirsin, bu şekilde çok alan var iyice araştırmadan girme paran çar çur olmasın

merhaba arkadaşlar şuan yaklaşık 1000 Tl param var internetten bir şeyler satarak para kaanmak istiyorum ama 100 lerce şey var ne satabilirim yada bu parayı nasıl değerlendirebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum
1000 tl'nin 100 lirasını ayır ve semtindeki ya da çevre semtlerdeki bit pazarlarına git ( arkadaşım jbl orjinal kulaklığı 20 liraya buldu internet fiyatı 690 idi bundan kaç sene önce )

131,843Konular
3,271,935Mesajlar
316,372Kullanıcılar
maroszSon Üye
Üst Alt