merhaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chat banı atan admine sormak istiyorum neden ban yedim kimsenin annesine bacısına laf atmadım sürekli birilerinin annesine bacısına sallayan o kahpeye yanıt verdim bunu da vicdanen bi insan yapmalı annesi ölen birine annenin adresini versene sikmeyiz gibisinden yazılar yazan o kahpeye yanıt vermekse suçum eyvallah @Code Red @RaT @SpyMod

Ethereum 

Ethereum
HArbiden bende göremedim bu reisim ne suçu vardır @Code Red VE reis demişti chate gelirimisin olaylar dönüyor diye banının kalmasını istiyorum.

Kare 

Kare Kurt
Merhaba, ben raporları inceledim sen de küfür ettiğin için sana da ban atmak zorundayım benim görevim bu dostum.
Ben herkese diyorum chatte de diyorum bu tarz durumlarda karşındaki kişiyi raporla ve mute at bitsin bu kadar. Eğer tartışma uzarsa cevap verip sen de küfür edersen sen de cezalanırsın sonuç olarak sen de kurallara aykırı davranıyorsun. Ban atma nedenim bu çünkü senin de onlardan farkın kalmıyor cevap verip saygını bozunca. Sen haklısın ona bir şey demiyorum bu tarz durumlarda cevap vermemek çok zor ancak verdikten sonrasında benim yapabileceğim bir şey yok. Ve sana zaten kısa süre attım çünkü niyetinin farkındayım ve anlıyorum. İyi forumlar bir şey olursa iletebilirsin pmden.

Merhaba, ben raporları inceledim sen de küfür ettiğin için sana da ban atmak zorundayım benim görevim bu dostum.
Ben herkese diyorum chatte de diyorum bu tarz durumlarda karşındaki kişiyi raporla ve mute at bitsin bu kadar. Eğer tartışma uzarsa cevap verip sen de küfür edersen sen de cezalanırsın sonuç olarak sen de kurallara aykırı davranıyorsun. Ban atma nedenim bu çünkü senin de onlardan farkın kalmıyor cevap verip saygını bozunca. Sen haklısın ona bir şey demiyorum bu tarz durumlarda cevap vermemek çok zor ancak verdikten sonrasında benim yapabileceğim bir şey yok. Ve sana zaten kısa süre attım çünkü niyetinin farkındayım ve anlıyorum. İyi forumlar bir şey olursa iletebilirsin pmden.
bunun için uyarı vermiştin bana report at sessize al diye ama yapmadım haklısın kalsın chatte yarın aktif olurum bu arada konu açmaya odaklanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,597Konular
3,269,508Mesajlar
315,509Kullanıcılar
PepeDzortSon Üye
Üst Alt